Westland zonnepanelen collectief | SolarNRG

Verdien je zonnepanelen
nu al vanaf 3,8 jaar terug

Inclusief de terugleverkosten van energieleveranciers.

Ik doe mee
De echte terugverdientijd
van jouw zonnepanelen berekenen?
Je doet het met onze terugverdientijd calculator
8,6
De echte terugverdientijd
van jouw zonnepanelen berekenen?
Je doet het met onze terugverdientijd calculator
SolarNRG expert glimlach

Hallo, Westlander

Stap nu extra voordelig over op zonnestroom van SolarNRG

Het kopen van zonnepanelen is een heel slimme keuze voor je portemonnee en draagt bij aan een duurzame toekomst. Met deze speciale actie voor Westlanders kunnen we door collectieve inkoop jou nu extra voordelig zonnestroom aanbieden, met een stroomprijs die de komende 25 jaar altijd lager zal zijn dan die van welke energieleverancier dan ook, ondanks de huidige terugleverkosten.

Onze zonnestroom experts staan voor je klaar

Met onze 21 jaar ervaring, deskundige aanpak en persoonlijke benadering maken wij zonnestroom toegankelijk voor iedereen. Sluit je aan bij duizenden tevreden klanten. Ontdek nu de mogelijkheden en maak ook de keuze voor een zonnige toekomst.

 • Bespaar gemiddeld € 847 per jaar;
 • Terugverdientijd vanaf 3,8 jaar;
 • Een lagere prijs ga je niet vinden.
 • Inclusief de terugleverkosten van energieleveranciers.
Ik doe mee

Waarom SolarNRG?

Als klant van SolarNRG sta je centraal bij elke stap van het aankoop- en installatieproces. Met onze 21 jaar ervaring, bieden we je niet alleen topkwaliteit zonnepanelen, maar ook een service die volledig is toegespitst op jouw unieke behoeften. Je profiteert van een snelle en vakkundige installatie binnen vier tot zes weken. Zo start je binnen no-time met besparen op je energierekening.

En niet te vergeten, we zijn een op en top Westlands bedrijf, met onze roots in s-Gravenzande en onze huidige kantoren in Poeldijk en Honselersdijk.

Kies voor een slimme investering

Door te kiezen voor SolarNRG, doe je een slimme investering die zich vertaalt in een directe besparing op je energiekosten. Daarnaast zal de marktwaarde van je woning toenemen. Onze zonnepanelen zijn een duurzame keuze die bijdraagt aan een verminderde CO2‑uitstoot en het bestrijden van klimaatverandering. Bovendien geniet je van de voordelen van moderne technologieën, die zelfs op bewolkte dagen diffuus zonlicht efficiënt omzetten in energie.

Je wordt daarnaast ook minder afhankelijk van traditionele energiebronnen, wat jou niet alleen een financieel voordeel oplevert, maar ook een extra gevoel van zelfstandigheid met zich meebrengt. Kortom, bij SolarNRG kies je voor een milieuvriendelijke, kostenbesparende en toekomstbestendige energieoplossing. Bij een specialist die dit al 21 jaar met veel plezier bij zowel particulieren als zakelijke klanten doet.

SolarNRG expert aan de telefoon
SolarNRG zonnestroomsysteem

Wat leveren zonnepanelen op?

Het antwoord op deze vraag hangt af van verschillende factoren. Stel, we nemen de situatie van een gemiddeld gezin met 10 zonnepanelen. De kosten van deze zonnepanelen liggen tussen de € 3.197 en € 4.397. Deze investering levert jaarlijks ongeveer € 847 (inclusief € 229 terugleverkosten) op en is daarmee een aanzienlijke besparing op de energierekening.

Dit resulteert niet alleen in direct financieel voordeel, maar verhoogt ook de marktwaarde van jouw woning door het gebruik van 100% groene stroom. Met een gemiddelde stroomprijs van 9,3 cent per kWh voor 25 jaar. De huidige terugverdientijd van een investering in zonnepanelen begint nu al bij 3 jaar en 9 maanden, meer dan twee keer zo snel als in 2020, ondanks terugleverkosten van leveranciers.

Ik doe mee

Hoeveel zonnepanelen
heb jij nodig?

Dit is afhankelijk van je stroomverbruik en de grootte van jouw huishouden. Pak dus je energierekening erbij en kijk hoeveel je per jaar kwijt bent aan stroom. Het is ook goed om hierbij al na te denken over de toekomst. Is er bijvoorbeeld binnenkort een gezinsuitbreiding op komst, dan zal het stroomverbruik waarschijnlijk aanzienlijk toenemen.

In het onderstaande overzicht gaan we uit van een zonnestroomsysteem met 435 Wattpiek zonnepanelen, stroomprijs van 28,1 cent, opbrengstfactor van 0,88, teruglevering van 65% en een levensduur van het systeem van 25 jaar. Gebruik onze terugverdientijd calculator om zelf jouw precieze besparing per jaar te berekenen, inclusief de terugleverkosten van leveranciers.

Systeemprijs¹
Besparing per jaar²
Stroomprijs²
6
Panelen Een persoon
1.800 kWh
€ 2.283
-
€ 3.003
Systeemprijs¹
€ 508
Besparing per jaar²
€ 0,100
Stroomprijs²
8
Panelen Twee personen
2.700 kWh
€ 2.742
-
€ 3.702
Systeemprijs¹
€ 696
Besparing per jaar²
€ 0,090
Stroomprijs²
10
Panelen Klein gezin
3.500 kWh
€ 3.197
-
€ 4.397
Systeemprijs¹
€ 847
Besparing per jaar²
€ 0,093
Stroomprijs²
12
Panelen Gemiddeld gezin
4.500 kWh
€ 3.608
-
€ 5.048
Systeemprijs¹
€ 1.036
Besparing per jaar²
€ 0,087
Stroomprijs²
15
Panelen Groot gezin
5.000 kWh
€ 4.601
-
€ 6.401
Systeemprijs¹
€ 1.282
Besparing per jaar²
€ 0,090
Stroomprijs²
¹ Inclusief 0% btw. ² Hierbij zijn terugleverkosten meegerekend. Disclaimer: Besparing per jaar is een berekend gemiddelde. Dit kan per woning verschillen. Bekijk het volledige prijzenoverzicht en meerwerkprijzen

Je hebt nog om te profiteren van scherpe inkoopprijzen

Deze speciale actie voor Westlanders loopt nog tot en met 3 juli 2024, dus voorkom dat jij straks de enige in het Westland bent zonder zonnepanelen en een lage stroomprijs voor de komende 25 jaar en zonnepanelen die je al vanaf 3,8 jaar terugverdiend kunt hebben. Meld je vandaag nog aan en profiteer.

We matchen een eventueel prijsverschil

Mocht je op wonderbaarlijke wijze toch ergens een andere offerte krijgen of gekregen hebben met identieke of nagenoeg vergelijkbare producten en lagere prijzen, dan beoordelen we deze aanbieding binnen een dag en matchen wij deze prijzen zonder twijfel.

Ik doe mee
JULI
3

PanelenZonnepanelen in
vijf stappen

Het aankopen van zonnepanelen is niet iets wat je iedere dag doet. Een investering die je waarschijnlijk maar een of twee keer in je leven gaat doen. Het is dan ook heel normaal dat je vragen hebt over het aankoop- en installatieproces. Daarom maken we bij SolarNRG dit proces graag zo eenvoudig en transparant mogelijk voor je, zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Stap 1
Online aanmelding

Jij laat de benodigde gegevens achter op onze website, zodat wij meer te weten te komen over alle eventuele mogelijkheden voor zonnepanelen in jouw specifieke situatie.

Stap 2
Persoonlijk adviesgesprek

We voeren een adviesgesprek via de telefoon of in onze showroom, waarin we jouw situatie en specifieke wensen bespreken. Dit gesprek duurt ongeveer 15 tot 30 minuten.

Stap 3
Vrijblijvende offerte

Na het adviesgesprek ontvang je van ons een geheel vrijblijvende offerte, tot in details afgestemd op jouw persoonlijke situatie en voorzien van alle relevante informatie.

Stap 4
Werkvoorbereiding en planning

Als je met de offerte akkoord gaat, maken onze werkvoorbreiders een legplan en plannen we in overleg met jou de ideale datum voor de installatie van jouw zonnestroomsysteem.

Stap 5
Installatiedag

Op de afgesproken dag verzorgen ervaren installateurs een professionele en efficiënte installatie. Ze starten het nieuwe systeem op en geven je uitleg over de monitoring applicatie.

Klantenservice
Klantenservice

Nu kun jij gaan genieten van een duurzamer huis en een lagere rekening. Mocht er iets mis zijn of mocht je vragen hebben, dan staat onze kundige klantenservice voor je klaar.

De voordelen van
zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een investering in de toekomst en brengen veel voordelen met zich mee. We hebben de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet, die niet alleen jouw directe omgeving ten goede komen, maar ook bijdragen aan een groenere planeet. Hier zijn de vier belangrijkste voordelen die je zult ervaren bij het kiezen voor zonnepanelen van SolarNRG.

Besparen op je energierekening

Met zonnepanelen begin je direct na de installatie met besparen op je energierekening, waardoor ze een zeer slimme financiële investering zijn.

Meerwaarde voor je woning

Zonnepanelen verhogen de marktwaarde van je woning, omdat ze bijdragen aan een hogere energie-efficiëntie en aantrekkelijk zijn voor milieubewuste kopers.

Duurzame energie voor een groenere planeet

Door te kiezen voor zonne-energie draag je bij aan een verminderde CO2‑uitstoot, wat helpt in de strijd tegen klimaatverandering.

Lange levensduur en lage onderhoudskosten

Zonnepanelen van SolarNRG zijn duurzaam en hebben een lange levensduur, gemiddeld 25 tot 30 jaar, en ze hebben maar minimale onderhoudskosten.

Zijn zonnepanelen nog
rendabel bij teruglever
kosten?

Sommige Nederlandse energieleveranciers, zoals Coolblue Energie, Eneco, Innova en Vandebron, hanteren op dit moment terugleveringskosten. Deze ontwikkeling roept bij veel mensen de vraag op of zonnepanelen nog steeds een aantrekkelijke investering zijn. Dit snappen we maar al te goed, maar we kunnen je verzekeren dat zonnepanelen, naast een duurzame keuze, nog steeds meer dan rendabel en daarmee dus aantrekkelijk zijn.

De terugleverkosten voor zonnepanelen liggen bij deze leveranciers bij een gemiddeld zonnestroomsysteem van 10 panelen rond de € 229 per jaar. Dit zorgt voor een iets langere terugverdientijd, maar die zal in dit geval nog steeds rond de 4 jaar blijven. In tegenstelling tot de terugverdientijd in 2020, die gemiddeld rond de 8 jaar lag; twee keer zo lang dus. Daarom blijft investeren in zonne-energie een verstandige keuze, zowel voor het milieu als voor je eigen portemonnee.

Wil je meer weten? Download hier ons uitgebreide document over terugleverkosten bij zonnepanelen, daar lichten we het verder toe.

Welke zonnepanelen krijg ik?

JA Solar zonnepaneel glas/glas half-cell full black
JA Solar 435 Wp Glas/Glas Half-Cell Full Black

Wereldwijd geliefde glas/glas panelen door hun uitstekende prestaties en superieure betrouwbaarheid. Door de zwarte kleur van de cellen en het zwarte frame zijn deze modules esthetisch zeer aantrekkelijk. Daarnaast zijn ze door de halve cellen ook nog eens effectiever en duurzamer. Wanneer een cel gehalveerd wordt, gaat hier namelijk ook half zoveel stroom doorheen, waardoor de weerstand lager wordt en er minder verlies optreedt. Dit zorgt voor minder mechanische stress en daarmee een langere levensduur. Doordat de backsheet licht doorlatend is, kunnen deze zonnepanelen zowel aan de voorkant als de achterkant energie opwekken.


Vermogen
435 Wp
Afmetingen
1.762 x 1.134 x 30 mm
Gewicht
± 22 kg
Cellen
Monokristallijn Half-Cell
Frame / backsheet
Zwart / licht doorlatend
Download product sheet

Omvormer

Growatt omvormer Growatt omvormer
Growatt*

Deze onmisbare schakel in jouw systeem probeert zoveel mogelijk energie om te zetten in wisselstroom voor het elektriciteitsnetwerk en wordt gekozen op basis van jouw dakoriëntatie, ‑helling en aantal panelen.

Kan via WiFi of UTP met het internet worden verbonden. Zo is je opgewekte energie te monitoren via Growatt's online portal en iOS of Android app.

Alle Growatt omvormers krijgen 10 jaar garantie mee en voldoen aan de Europese normen voor veiligheid, in- en uitvoerspanning en netwerk standaarden.

* De afgebeelde omvormer is gebaseerd op een systeem met 10 zonnepanelen.

Download product sheets

Micro Omvormers (Optioneel)

Hoymiles micro-omvormer Hoymiles micro-omvormer
Hoymiles*

De micro-omvormers van Hoymiles bieden je panelen optimale prestaties, aangezien ze individueel stroom opwekken en elkaars opwekcapaciteit niet beïnvloeden.

De Hoymiles micro-omvormers zetten direct op het dak de opgewekte gelijkstroom om naar bruikbare wisselstroom. Hierdoor is er geen omvormer meer nodig in de woning, dit scheelt ruimte en verminderd geluid.

Alle Hoymiles micro-omvormers krijgen 12 jaar garantie mee en voldoen aan de Europese normen voor veiligheid, in- en uitvoerspanning en netwerk standaarden.

* De afgebeelde micro-omvormer is gebaseerd op een systeem met 10 zonnepanelen.

Download product sheets

Optimizers (Optioneel)

SolarEdge optimizer en omvormer SolarEdge optimizer en omvormer
SolarEdge*

Een SolarEdge optimizers/omvormer combinatie kan uitkomst bieden wanneer een zonnesysteem in jouw situatie niet effectief is door schaduwval, maar zorgt ook wanneer dit niet het geval is voor een op de lange termijn aanzienlijk beter presterend systeem.

Let op: levert een meerprijs per geïnstalleerd zonnepaneel op.

Alle SolarEdge optimizers en omvormers krijgen respectievelijk 25 en 10 jaar garantie mee en voldoen aan de Europese normen voor veiligheid, in‑ en uitvoerspanning en netwerk standaarden.

* De afgebeelde optimizer en omvormer zijn gebaseerd op een systeem met 10 zonnepanelen.

Download product sheets

* De afgebeelde optimizer en omvormer zijn gebaseerd op een zonnestroomsysteem met 10 zonnepanelen.

Download product sheets
SolarNRG warmtepomp

Combineer je zonnepanelen
met airco of een warmtepomp

Droompaar: airco en zonnepanelen

Door de overtollige energie van je zonnepanelen te gebruiken om je airconditioning te laten werken, blijft je woning lekker koel en zonder extra kosten. Een win‑winsituatie.

Perfect een‑tweetje: warmtepomp en zonnestroomsysteem

Een combinatie van warmtepomp en zonnepanelen. De door je zonnepanelen zelf opgewekte stroom voedt direct je warmtepomp, waardoor je huis nog zuiniger en onafhankelijker wordt.

Kies voor airco, een warmtepomp, of beide bij het aanmelden voor deze actie.

Ik doe mee

Ervaringen van klanten

 • Beter kan niet

  Alles is bij de installatie tot achter de komma vastgelegd en zelfs in het weekend antwoord op mijn vragen.

  Adriaan Delft

 • Top service

  Door lekkage in de meterkast klapte onze hoofdzekering en binnen een uur was er iemand om ons te helpen.

  Alice Amsterdam

 • Zeer tevreden

  Bij installatie kreeg ik zelfs uitleg over hoe ik de opbrengst van de omvormer via een app kan volgen.

  Ed Berkel en Rodenrijs

 • Goede service

  Ik had opeens geen opbrengst meer, maar na een mailtje was het probleem binnen een half uur opgelost.

  Helma Waddinxveen

 • Snelle antwoorden

  Tot vier keer toe mijn offerte aan laten passen, omdat ik het sanders wilde, allemaal zonder probleem en zeer snel.

  Robert Maasland

 • Perfecte samenwerking

  Ondanks onvoorziene problemen zochten de installateurs samen met ons naar de beste oplossing.

  Ruud Den Haag

Veelgestelde vragen

1
Waarom krijg ik dit aanbod voor zonnestroom?
+
Omdat SolarNRG het ontzettend dik zou vinden als er zoveel mogelijk Westlanders bijdragen aan een duurzamere wereld. En door middel van een collectieve inkoop kunnen we jou nu tegen een zeer scherpe prijs een zonnestroomsysteem aanbieden. Voor Westlanders, door Westlanders.
2
Zitten er kosten verbonden aan de vrijblijvende offerte?
+
Nee, je krijgt onzze maatwerk offerte volledig gratis
3
Hoe meet SolarNRG mijn dak op?
+
Met onze geavanceerde software kunnen wij jouw dak tot op de centimeter nauwkeurig opmeten. Zo kunnen wij de afmetingen van het dak en de positie van mogelijke obstakels zeer nauwkeurig vaststellen. Hierdoor is een fysieke inspectie ter plaatse vaak overbodig.
4
Komt er iemand langs voor een schouw op locatie?
+
Vanuit ons kantoor voeren we altijd een schouw op afstand uit met behulp van geavanceerde software. Indien er hierbij nog onduidelijkheden zijn, plannen we een fysieke inspectie op locatie in.
5
Wanneer ontvang ik mijn offerte?
+
Je ontvangt jouw offerte binnen twee weken na aanmelding.
6
Hoe werken zonnepanelen en hoe bespaar je er precies mee?
+
Zonnepanelen zetten zonlicht en diffuus licht om in elektriciteit, wat direct resulteert in lagere energiekosten. Bovendien verminderen ze jouw afhankelijkheid van het energienet en traditionele energieleveranciers. Wil je gedetailleerde informatie over hoe ze precies werken? Bekijk dan hier een eenvoudige infographic voor meer inzicht.
7
Kunnen energieleveranciers mijn zonnestroomsysteem of omvormer uitzetten?
+
Energieleveranciers kunnen jouw zonnestroomsysteem of omvormer niet uitzetten, maar bij een te hoge spanning (253 V) op het net kan je omvormer zichzelf wel automatisch uitschakelen als beveiliging tegen overbelasting.
8
Wat zijn de grootste voordelen van zonnepanelen?
+
De grootste voordelen zijn besparingen op energiekosten, waardevermeerdering van jouw woning, verminderde afhankelijkheid van energieleveranciers en een bijdrage aan een duurzamere wereld.