Particuliere zonnepanelen kopen | SolarNRG

Stap nu over op zonnestroom van SolarNRG

 • Bespaar gemiddeld € 1.494 per jaar;
 • De gemiddelde terugverdientijd is slechts 3 jaar;
 • Nu extra voordelig door 0% btw.
Ontvang een gratis offerte
In 60 seconden geregeld Of plan een persoonlijke afspraak

Gratis zonnepanelen offerte

We nemen vandaag nog contact met je op
Vorige Volgende Of plan een persoonlijke afspraak

Optionele gegevens

Niet verplicht, maar wel handig
kWh
Vorige Of plan een persoonlijke afspraak
8,6
SolarNRG expert glimlach

Zonnepanelen kopen

Stap nu over op zonnestroom van SolarNRG

Het kopen van zonnepanelen is een heel slimme keuze voor je portemonnee en draagt bij aan een duurzame toekomst. Maar we begrijpen maar al te goed dat het overstappen naar zonnestroom vragen met zich meebrengt. Welk systeem past het best bij jouw situatie? Wat zijn de kosten en wat is de terugverdientijd?

Onze zonnestroom experts staan voor je klaar

Met onze 21 jaar ervaring, deskundige aanpak en persoonlijke benadering maken wij zonnestroom toegankelijk voor iedereen. Sluit je aan bij duizenden tevreden klanten. Ontdek nu de mogelijkheden en maak ook de keuze voor een zonnige toekomst.

 • Bespaar gemiddeld € 1.494 per jaar;
 • De gemiddelde terugverdientijd is slechts 3 jaar;
 • Nu extra voordelig door 0% btw.

Waarom SolarNRG?

Als klant van SolarNRG sta je centraal bij elke stap van het aankoop- en installatieproces. Met onze 21 jaar ervaring, bieden we je niet alleen topkwaliteit zonnepanelen, maar ook een service die volledig is toegespitst op jouw unieke behoeften. Je profiteert van een snelle en vakkundige installatie binnen vier tot zes weken. Zo start je binnen no-time met besparen op je energierekening.

Kies voor een slimme investering

Door te kiezen voor SolarNRG, doe je een slimme investering die zich vertaalt in een directe besparing op je energiekosten. Daarnaast zal de marktwaarde van je woning toenemen. Onze zonnepanelen zijn een duurzame keuze die bijdraagt aan een verminderde CO2‑uitstoot en het bestrijden van klimaatverandering. Bovendien geniet je van de voordelen van moderne technologieën, die zelfs op bewolkte dagen efficiënt diffuus zonlicht omzetten in energie.

Je wordt daarnaast ook minder afhankelijk van traditionele energiebronnen, wat jou niet alleen een financieel voordeel oplevert, maar ook een extra gevoel van zelfstandigheid met zich meebrengt. Kortom, bij SolarNRG kies je voor een milieuvriendelijke, kostenbesparende en toekomstbestendige energieoplossing. Bij een specialist die dit al 21 jaar met veel plezier bij zowel particulieren als zakelijke klanten doet.

SolarNRG expert aan de telefoon
SolarNRG zonnestroomsysteem

Wat leveren zonnepanelen op?

Het antwoord op deze vraag hangt af van verschillende factoren. Stel, we nemen de situatie van een gemiddeld gezin met 10 zonnepanelen. De kosten van deze zonnepanelen liggen tussen de € 3.904 en € 5.125. Deze investering levert jaarlijks gemiddeld ongeveer € 1.494 op en is dus een aanzienlijke besparing op de energierekening.

Dit resulteert niet alleen in direct financieel voordeel, maar verhoogt ook de marktwaarde van jouw woning door het gebruik van 100% groene stroom. De terugverdientijd van de investering is gemiddeld 3 jaar, drie keer sneller dan in 2020.

Ben je benieuwd naar jouw specifieke situatie? Neem contact met ons op voor een persoonlijke berekening

Zonnepanelen in
vijf stappen

Het aankopen van zonnepanelen is iets wat je niet elke dag doet. Het is een investering die je waarschijnlijk maar een of twee keer in je leven doet. Het is dan ook heel normaal dat je vragen hebt over het aankoop- en installatieproces. Daarom maken we bij SolarNRG dit proces graag zo eenvoudig en transparant mogelijk, zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Stap 1
Online aanvraag

Jij laat de benodigde gegevens achter op onze website, zodat wij meer te weten te komen over alle eventuele mogelijkheden voor zonnepanelen in jouw specifieke situatie.

Stap 2
Persoonlijk adviesgesprek

We voeren een adviesgesprek via de telefoon of in onze showroom, waarin we jouw situatie en specifieke wensen bespreken. Dit gesprek duurt ongeveer 15 tot 30 minuten.

Stap 3
Vrijblijvende offerte

Na het adviesgesprek ontvang je van ons een geheel vrijblijvende offerte, tot in details afgestemd op jouw persoonlijke situatie en voorzien van alle relevante informatie.

Stap 4
Werkvoorbereiding en planning

Als je met de offerte akkoord gaat, maken onze werkvoorbreiders een legplan en plannen we in overleg met jou de ideale datum voor de installatie van jouw zonnestroomsysteem.

Stap 5
Installatiedag

Op de afgesproken dag verzorgen ervaren installateurs een professionele en efficiënte installatie. Ze starten het nieuwe systeem op en geven je uitleg over de monitoring applicatie.

Klantenservice
Klantenservice

Nu kun jij gaan genieten van een duurzamer huis en een lagere rekening. Mocht er iets mis zijn of mocht je vragen hebben, dan staat onze kundige klantenservice voor je klaar.

De voordelen van
zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een investering in de toekomst en brengen veel voordelen met zich mee. We hebben de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet, die niet alleen jouw directe omgeving ten goede komen, maar ook bijdragen aan een groenere planeet. Hier zijn de vier belangrijkste voordelen die je zult ervaren bij het kiezen voor zonnepanelen van SolarNRG.

Besparen op je energierekening

Met zonnepanelen begin je direct na de installatie met besparen op je energierekening, waardoor ze een zeer slimme financiële investering zijn.

Meerwaarde voor je woning

Zonnepanelen verhogen de marktwaarde van je woning, omdat ze bijdragen aan een hogere energie-efficiëntie en aantrekkelijk zijn voor milieubewuste kopers.

Duurzame energie voor een groenere planeet

Door te kiezen voor zonne-energie draag je bij aan een verminderde CO2‑uitstoot, wat helpt in de strijd tegen klimaatverandering.

Lange levensduur en lage onderhoudskosten

Zonnepanelen van SolarNRG zijn duurzaam en hebben een lange levensduur, gemiddeld 25 tot 30 jaar, en ze hebben maar minimale onderhoudskosten.

Zijn zonnepanelen nog
rendabel bij teruglever
kosten?

Sommige Nederlandse energieleveranciers, zoals Vandebron, Vrijopnaam en Budget Energie, hanteren op dit moment terugleveringskosten. Deze ontwikkeling roept bij veel mensen de vraag op of zonnepanelen nog steeds een aantrekkelijke investering zijn. Dit snappen we maar al te goed, maar we kunnen je verzekeren dat zonnepanelen, naast een duurzame keuze, nog steeds meer dan rendabel en daarmee dus aantrekkelijk zijn.

De terugleverkosten voor zonnepanelen liggen bij deze leveranciers bij een gemiddeld zonnestroomsysteem van 10 panelen rond de € 360 per jaar. Dit zorgt voor een iets langere terugverdientijd, maar die zal in dit geval nog steeds onder de 4,5 jaar blijven. In tegenstelling tot de terugverdientijd in 2020, die gemiddeld rond de 9 jaar lag; twee keer zo lang dus. Daarom blijft investeren in zonne-energie een verstandige keuze, zowel voor het milieu als voor je eigen portemonnee.

Ervaringen van klanten

 • Zeer tevreden

  Bij installatie kreeg ik zelfs uitleg over hoe ik de opbrengst van de omvormer via een app kan volgen.

  Ed Berkel en Rodenrijs

 • Lof voor installateurs

  De mannen dachten perfect mee en hebben zelfs nog reeds kapotte dakpannen op het dak vervangen.

  Fred Zandvoort

 • Goede service

  Ik had opeens geen opbrengst meer, maar na een mailtje was het probleem binnen een half uur opgelost.

  Helma Waddinxveen

 • Netjes gewerkt

  De panelen liggen keurig, omvormer is ook mooi geplaatst en er zijn totaal geen kabels zichtbaar buitenshuis.

  Kees Voorhout

 • Teamwork

  Na een foutje in het magazijn is een sales medewerker gewoon zelf de vergeten omvormer komen brengen.

  Nils Gouda

 • Uiterst tevreden

  Een aanrader voor mensen die voor kwaliteit, service en professionaliteit willen gaan.

  Robert Loosduinen

Ontvang een offerte en persoonlijk advies

We begrijpen we dat iedere situatie anders is. Daarom bieden we je gratis persoonlijk advies op maat aan. Heb je vragen over de installatie, financiering of wat de beste optie is voor jouw specifieke dak? Onze zonne-energie experts staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden in jouw proces naar een duurzame woning.

Offerte aanvragen Of plan een persoonlijke afspraak

Veelgestelde vragen

1
Wat kost een zonnestroomsysteem bij SolarNRG?
+
De kosten van zonnepanelen variëren en zijn afhankelijk van de specifieke situatie en behoeften, hier vind je een overzicht van de gemiddelde prijzen en veel voorkomende situaties. SolarNRG biedt je, na een vrijblijvend eventueel adviesgesprek, een volledig op maat gemaakte offerte, zodat je altijd precies weet wat je kunt verwachten.
2
Wat is de terugverdientijd van SolarNRG zonnepanelen?
+
De terugverdientijd is afhankelijk van verschillende factoren, maar dankzij de huidige gunstige zonnepaneelprijzen en stabiele energieprijzen is je investering momenteel gemiddeld al binnen 3 jaar terugverdiend. Dit is sneller en gunstiger dan ooit tevoren.
3
Hoe werken zonnepanelen en hoe bespaar je er precies mee?
+
Zonnepanelen zetten zonlicht en diffuus licht om in elektriciteit, waarmee jij direct bespaart op je energierekening. Daarnaast vermindert een zonnestroomsysteem je afhankelijkheid van het energienet en energieleveranciers. Als je meer wilt weten over de exacte werking, kijk dan hier voor een simpele infographic met meer informatie.
4
Is er nog steeds subsidie op zonnepanelen?
+
Er zijn op dit moment meerdere regelingen beschikbaar. SolarNRG kan je adviseren over de huidige subsidies en de huidige fiscale voordelen van zonnestroomsystemen.
5
Hoe kan ik efficiënt gebruik maken van mijn zelf opgewekte zonnestroom?
+
Optimaal gebruik van jouw zelf opgewekte zonnestroom omvat onder andere het timen van je energieverbruik, zoals het draaien van de vaatwasser en wasmachine tijdens de piekuren van stroomopwekking. Heb je daarnaast een electrische auto, dan kunnen we samen met de zonnepanelen een slimme laadpaal voor je installeren, zodat er geen kWh aan stroom verloren gaat. SolarNRG kan je adviseren over de beste installatie en meest gunstige gebruiksmethoden en momenten, passend bij jouw specifieke situatie.
6
Kunnen energieleveranciers mijn zonnestroomsysteem of omvormer uitzetten?
+
Energieleveranciers kunnen jouw zonnestroomsysteem of omvormer niet uitzetten, maar bij een te hoge spanning op het net kan je omvormer zichzelf wel automatisch uitschakelen als beveiliging tegen overbelasting.
7
Wat zijn de grootste voordelen van zonnepanelen?
+
De grootste voordelen zijn besparingen op energiekosten, waardevermeerdering van jouw woning, minder afhankelijkheid van energieleveranciers en een bijdrage aan een duurzamere wereld.