Werken bij | SolarNRG

Werken bij SolarNRG

Voeg jouw enthousiasme en kennis toe aan ons team.

SolarNRG teamlid aan de telefoon SolarNRG vrijmibo bar SolarNRG teamlid met een grote glimlach SolarNRG sales medewerker SolarNRG teamlid met zonnepanelen onderconstructie

Hallo! Wij zijn SolarNRG, de meest ervaren zonnepanelen installateur van Nederland. Al ruim 20 jaar zorgen wij voor een glimlach op het gezicht van onze klanten. We zijn leuk, hecht en vitaal.

We zijn dus al lang geen start‑up meer, maar zo voelen we ons soms wel. Daarom zijn we continu op zoek naar nieuwe mensen die hun enthousiasme en kennis willen toevoegen aan ons team. Zie jij het wel zitten om samen met ons te komen werken aan een duurzaam Nederland? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Nigel

Zonnepanelen monteurs

De zonnepanelen markt groeit continu. Voor de vele particuliere, zakelijke en woningbouw projecten die wij dagelijks installeren zijn wij daarom continu op zoek naar zowel ervaren als beginnende zonnepanelen monteurs.

Je past bij ons als...

Bij SolarNRG geloven we in initiatief, eigenaarschap en doorzettingsvermogen. We werken grotendeels zelfsturend en het maken van fouten zien we als waardevol onderdeel van ons leerproces. Beslissingen nemen we als team, op basis van goede argumenten en ervaring.

De sfeer bij ons op kantoor is informeel, je kunt gewoon lekker op je favoriete sneakers komen en de kleding waar jij je goed in voelt. Representatief zijn zit wat ons betreft vooral in heldere communicatie en een professionele houding.

SolarNRG teamlid aan de telefoon
Team SolarNRG finisht Mud Masters 2023 in Biddinghuizen

Naast ons werk...

We zijn gek op ons werk, maar we vinden het natuurlijk belangrijk om meer te doen dan alleen maar werken. We zorgen er daarom voor dat de sfeer op kantoor altijd super goed is en ook na werktijd doen we graag leuke dingen.

We organiseren bijvoorbeeld legendarische feestjes, zoals ons jaarlijkse open kampioenschap jeu de boules en ons knettergekke kerstfeest, gaan van de zon genieten tijdens een rondje schuitvaren door het Westland en doen mee aan verschillende locale en landelijke sportevenementen.

Ons sollicitatieproces

Stap 1
Sollicitatie

Ons HR team bekijkt jouw CV en motivatie en neemt binnen twee weken contact met je op.

Stap 2
Telefoongesprek

Denken we dat jij bij ons past, dan nodigen we je uit voor een kort telefoongesprek, zodat we elkaar iets beter leren kennen.

Stap 3
Face to face

Hierna volgen, afhankelijk van hoe het loopt, een of twee face to face gesprekken bij ons op kantoor.

Stap 4
Voorstel

Zijn we overtuigd dat we jou aan ons team willen toevoegen, dan doen we je een passend voorstel met arbeidsvoorwaarden.

Stap 5
Tekenen

Denk jij nog steeds "hier wil ik werken", dan maken we een afspraak om jouw overeenkomst te tekenen.

Stap 6
Eerste werkdag

Dan is het zover, jouw eerste werkdag, we leggen een welkomstpakket voor je klaar en stellen je aan iedereen voor.


Elke dag bij SolarNRG is anders, dat zorgt ervoor dat je je nooit verveelt.

- Lex, Financial Controller -

SolarNRG teamlid Lex

Dit krijg je van ons

* Afhankelijk van je functie.