Thuisbatterij | SolarNRG

Voorkom teruglevering naar het net

  • Altijd noodstroom ter beschikking;
  • Gebruik je zonne-energie ook als het donker is;
  • Gegarandeerd altijd de laagste prijs.
Ontvang een gratis offerte
In 60 seconden geregeld

Gratis Thuisbatterij offerte

We nemen vandaag nog contact met je op
Vorige Volgende

Optionele gegevens

Niet verplicht, maar wel handig
Vorige
8,6

Onze belofte over SolarNRG thuisbatterijen

Bij SolarNRG geloven we in slimme en duurzame energie oplossingen voor iedereen. Onze thuisbatterijen geven je meer controle over je energieverbruik. Overtollige energie wordt opgeslagen, waardoor je minder afhankelijk bent van het energienet en je kunt je energierekening verlagen.

Wij begeleiden je van advies tot installatie, zodat je zorgeloos kunt genieten van de voordelen van een thuisbatterij. Lees verder om meer te weten te komen over hoe je geld kunt besparen met een thuisbatterij.

Uitleg over de werking van een Huawei thuisbatterij
SolarNRG producten

Laagste prijsgarantie

Bij SolarNRG weet je honderd procent zeker dat je nooit teveel betaald voor jouw thuisbatterij. Doordat we al ruim 21 jaar in de markt werkzaam zijn, ook als groothandel, kunnen we altijd zeer scherp inkopen. Daarnaast houdt ons team continu de prijzen bij vergelijkbare concurenten in de gaten en zijn die daar lager, dan passen we onze prijzen daarop aan. Om die reden zal je bij ons nooit aanbiedingen zien op complete thuisbatterij pakketten; wij garanderen je zonder twijfel altijd de best mogelijke kwaliteit, tegen een zo laagst mogelijke prijs.

We matchen een eventueel prijsverschil

Mocht je op wonderbaarlijke wijze toch ergens een andere offerte krijgen of gekregen hebben met identieke of nagenoeg vergelijkbare producten en lagere prijzen, dan beoordelen we deze aanbieding binnen een dag en matchen wij deze prijzen. Dit geldt ook voor eventuele zonnepanelen, laadpaal, airconditioning of warmtepomp.

Voorwaarden SolarNRG laagste prijsgarantie
  • Betreft een vergelijkbaar particulier thuisbatterij pakket;
  • Je dient bewijs van deze lagere prijs te kunnen overhandigen;
  • De producten moeten op voorraad zijn bij onze concurrent.

Slim handelen
met een Sigenergy SigenStore thuisbatterij

Met een Sigenergy SigenStore thuisbatterij kun je actief handelen in stroom en optimaal profiteren van wisselende energietarieven. Dankzij de ingebouwde AI en de koppeling aan de day-ahead markt, kan de batterij automatisch bepalen wanneer het het meest gunstig is om stroom in te kopen.

Heb je een dynamisch energiecontract? Dan ziet de batterij precies wanneer de stroomprijs het laagst is. Je kunt de opgeslagen energie later op de dag gebruiken wanneer de prijzen weer hoger zijn, of verkopen tegen de de stroomprijs op dat moment. De batterij leert je verbruiksprofiel kennen en past zich aan, zodat je altijd het maximale uit je energie haalt.

  • Lagere energiekosten door op gunstige momenten in te kopen;
  • Mogelijkheid om stroom te verkopen wanneer prijzen hoog zijn;
  • Volledig geautomatiseerd dankzij de ingebouwde AI.

Wil je profiteren van schommelende prijzen in de energiemarkt en daarmee je energiekosten verlagen? Met een Sigenergy SigenStore thuisbatterij is dat mogelijk. Start vandaag nog met slim energie beheer en ontdek de voordelen van handelen met je thuisbatterij.

De voordelen van
een thuisbatterij

Wie het heeft over duurzame energie, heeft het tegenwoordig ook over thuisbatterijen. Energieopslag biedt niet alleen financiële voordelen, maar versterkt ook je energieonafhankelijkheid en draagt verder bij aan een milieuvriendelijker thuis. We geven je vier redenen waarom een thuisbatterij een waardevolle toevoeging zou kunnen zijn aan jouw woning.

Kostenbesparing

Thuisbatterijen stellen je in staat om energie op te slaan wanneer deze goedkoop is en te gebruiken wanneer de tarieven weer hoger zijn. Dit leidt direct tot een lagere energierekening.

Energieonafhankelijkheid

Met een thuisbatterij verlaag je jouw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet. Op deze manier kan jij ook gebruik maken van zonne-energie wanneer het donker is.

Milieuvriendelijk

Door het thuis opslaan en gebruiken van jouw zelf opgewekte of duurzaam bij een energieleverancier ingekochte energie, verklein je je ecologische voetafdruk aanzienlijk.

Toekomstbestendig

Thuisbatterijen bereiden je voor op een toekomst waarin woningen en voertuigen steeds meer elektrisch worden. Wel zo fijn dat je thuis je auto kan opladen met goedkope stroom.

Thuisbatterij in
vijf stappen

Het aankopen van een thuisbatterij is een grote stap naar energieonafhankelijkheid. Een investering die je waarschijnlijk maar een of twee keer in je leven gaat doen. Het is dan ook heel normaal dat je vragen hebt over het aankoop- en installatieproces. Daarom maken we bij SolarNRG dit proces graag zo eenvoudig en transparant mogelijk voor je, zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Stap 1
Online aanvraag

Laat ons via onze website weten wat jouw specifieke behoeften zijn. Misschien wil je de thuisbatterij wel combineren met zonnepanelen of andere duurzame energieoplossingen?

Stap 2
Persoonlijk advies

Op basis van de door jou online aan ons verstrekte informatie bereiden we een initiële offerte voor, die we afstemmen op jouw specifieke energiebehoeften en situatie.

Stap 3
Inspectie op locatie

Bij akkoord inspecteert een van onze experts jouw elektrische systeem, bepaalt de beste plaats voor de batterij en evalueert of er aanpassingen nodig zijn in de meterkast.

Stap 4
Definitieve offerte

Na de technische inspectie stellen we een definitieve offerte op, tot in details afgestemd op jouw situatie. Wanneer je deze accepteert plannen we de installatie van jouw nieuwe batterij in.

Stap 5
Installatiedag

Op de afgesproken dag verzorgen ervaren installateurs de installatie. Ze sluiten de batterij aan op je panelen of direct op het net, starten het systeem op en geven je uitleg over de werking.

Klantenservice
Klantenservice

Nu kun jij gaan genieten van een duurzamer huis en een lagere rekening. Mocht er iets mis zijn of mocht je vragen hebben, dan staat onze kundige klantenservice voor je klaar.

Ontvang een gratis
thuisbatterij offerte, met
laagste prijs garantie *

Iedere situatie is anders, daarom bieden wij je een gratis offerte op maat of persoonlijk advies aan. Heb je vragen over installatie, financiering of wat nou de beste optie is voor jouw specifieke woning? Onze thuisbatterij experts staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden in jouw proces naar een duurzamere woning.

Offerte op maat aanvragen Of plan een persoonlijke afspraak
  • * Mocht je op wonderbaarlijke wijze toch ergens een offerte krijgen of gekregen hebben met een lagere prijs, dan matchen wij deze. Op voorwaarde dat het een identiek of nagenoeg vergelijkbare thuisbatterij betreft. En eventuele zonnepanelen, laadpaal, warmtepomp of airconditioning.

Veelgestelde vragen

1
Hoe werkt een thuisbatterij?
+
Een thuisbatterij slaat de overtollige energie die je zonnepanelen produceren op voor later gebruik, zodat je deze alsnog kunt gebruiken wanneer de zon niet meer schijnt. Dit helpt je om je energieverbruik verder te optimaliseren en je energiekosten te verlagen.
2
Heb ik zonnepanelen nodig voor een thuisbatterij?
+
Nee, ook zonder zonnepanelen kun je profiteren van een thuisbatterij, door goedkope stroom op te slaan tijdens daluren en deze weer te gebruiken tijdens piekuren. Dit maakt een thuisbatterij veelzijdig en geschikt voor verschillende energiebehoeften.
3
Wat zijn de voordelen van een thuisbatterij?
+
Je kunt met een thuisbatterij je eigen energie opslaan, je energieverbruik optimaliseren, je energiekosten verlagen, minder afhankelijk zijn van het energienet en bijdragen aan een duurzamere toekomst.
4
Hoe lang gaat een thuisbatterij mee?
+
Een thuisbatterij heeft op dit moment doorgaans een levensduur van 10 tot 15 jaar, afhankelijk van het merk en het gebruik. Regelmatig onderhoud kan helpen de levensduur te verlengen.
5
Is een thuisbatterij veilig in gebruik?
+
Ja, moderne thuisbatterijen zijn uitgerust met zeer geavanceerde beveiligingssystemen die oververhitting en andere veiligheidsrisico's voorkomen. Ze zijn ontworpen om veilig binnenshuis te functioneren.
6
Wat kost een thuisbatterij?
+
De prijs van een thuisbatterij varieert en is afhankelijk van de capaciteit en het merk. Gemiddeld liggen de kosten tussen de € 5.000 en € 8.000, inclusief installatie.
7
Kan ik subsidies krijgen voor een thuisbatterij?
+
In sommige regio's zijn subsidies of financiële stimuleringsregelingen beschikbaar voor installatie van energieopslagsystemen. Het is aan te raden om lokale overheid websites te raadplegen voor de meest actuele informatie.
8
Hoe snel kan een thuisbatterij worden geïnstalleerd?
+
De installatie van een thuisbatterij kan in de meeste gevallen in een dag gedaan worden. Tenzij het complexere installaties betreft. Maar wanneer dit het geval is, dan bespreken we dit altijd voorafgaand aan de installatie met onze klanten.
9
Hoe weet ik of mijn huis geschikt is voor een thuisbatterij?
+
Een specialist zal je huis beoordelen op factoren zoals de beschikbare ruimte, toegankelijkheid voor de installatie en de staat van je huidige elektrische systeem, om te bepalen of het huis geschikt is voor een thuisbatterij.
10
Kan een thuisbatterij buiten worden geïnstalleerd?
+
Veel thuisbatterijsystemen zijn ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik. Maar de exacte locatie voor de installatie hangt af van de specificaties van de batterij en de omgevingsomstandigheden.

Heb je toch nog vragen? Neem contact op via thuisbatterij@solarnrg.nl.

SolarNRG zonnestroomsysteem

Totaaloplossing

We maken het je nu wel heel gemakkelijk, met een complete en uitgebreide set voor je hele huis: zonnepanelen, thuisbatterij, laadpaal, warmtepomp en airconditioning. Alles werkt perfect samen, voor een lagere energierekening en een aanzienlijk duurzamere woning. Dit regel je allemaal bij SolarNRG, de duurzaamheidsspecialist met meer dan 21 jaar ervaring. Zo zit je er altijd heerlijk bij, warm in de winter en koel in de zomer, en draag je tegelijk bij aan een betere wereld.

Meer weten over zonnepanelen, laadpalen, airconditioning, warmtepompen of onze totaaloplossing? Vraag gratis een offerte op maat aan of plan een persoonlijke afspraak met een van onze duurzaamheidsexperts, in onze showroom of via de telefoon.