Thuisbatterij | SolarNRG

Voorkom teruglevering naar het net

 • Altijd noodstroom ter beschikking;
 • Gebruik je zonne-energie ook als het donker is;
 • Gegarandeerd altijd de laagste prijs.
Ontvang een gratis offerte
In 60 seconden geregeld

Gratis Thuisbatterij offerte

We nemen vandaag nog contact met je op
Vorige Volgende

Optionele gegevens

Niet verplicht, maar wel handig
Vorige
8,6

Waarom een thuisbatterij?

Thuis je eigen zonne‑energie opwekken en vervolgens zelf opslaan? Dat is de toekomst. Omdat de regels rondom zonne‑energie en teruglevering naar het net naar verwachting de komende jaren gaan veranderen, is thuisopslag een voor de hand liggende oplossing. Met een thuisbatterij sla je jouw zelf opgewekte zonne-energie eenvoudig op en ben je minder afhankelijk van het net.

Laagste prijsgarantie

Bij SolarNRG weet je honderd procent zeker dat je nooit teveel betaald voor jouw thuisbatterij. Doordat we al ruim 21 jaar in de markt werkzaam zijn, ook als groothandel, kunnen we altijd zeer scherp inkopen. Daarnaast houdt ons team continu de prijzen bij vergelijkbare concurenten in de gaten en zijn die daar lager, dan passen we onze prijzen daarop aan. Om die reden zal je bij ons nooit aanbiedingen zien op complete thuisbatterij pakketten; wij garanderen je zonder twijfel altijd de best mogelijke kwaliteit, tegen een zo laagst mogelijke prijs.

We matchen een eventueel prijsverschil

Mocht je op wonderbaarlijke wijze toch ergens een offerte krijgen of gekregen hebben met identieke of nagenoeg vergelijkbare producten en lagere prijzen, dan beoordelen deze andere aanbieding binnen een dag en matchen wij deze prijzen. Dit geldt ook voor eventuele zonnepanelen, laadpaal, warmtepomp of airconditioning.

Voorwaarden SolarNRG laagste prijsgarantie
 • Betreft een vergelijkbaar particulier warmtepomp pakket;
 • Je dient bewijs van deze lagere prijs te kunnen overhandigen;
 • De producten moeten op voorraad zijn bij onze concurrent.
SolarNRG producten
SolarNRG monteur met Huawei Thuisbatterij

Thuisbatterij van SolarNRG

Met een thuisbatterij sla je jouw zelf opgewekte zonne‑energie op voor eigen gebruik. Zo kun je jouw zonne‑energie ook in de avond gebruiken. Hierdoor ben je zelfs als het donker is minder afhankelijk van het net. CreĆ«er thuis je eigen microgrid met zonnepanelen, omvormer, laadpalen, energiemanagement systeem en een thuisbatterij.

De voordelen van een thuisbatterij

 • Veilig en betrouwbaar;
 • Plug and play toe te voegen;
 • Altijd noodstroom ter beschikking;
 • Gebruik je eigen zonne-energie, ook als het donker is;
 • Klaar voor de toekomst met je eigen energievoorziening;
 • Modulair uitbreidbaar.
Huawei Thuisbatterij

Ontvang een gratis
thuisbatterij offerte, met
laagste prijs garantie *

Iedere situatie is anders, daarom bieden wij je een gratis offerte op maat of persoonlijk advies aan. Heb je vragen over installatie, financiering of wat nou de beste optie is voor jouw specifieke woning? Onze thuisbatterij experts staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden in jouw proces naar een duurzamere woning.

Offerte op maat aanvragen Of plan een persoonlijke afspraak
 • * Mocht je op wonderbaarlijke wijze toch ergens een offerte krijgen of gekregen hebben met een lagere prijs, dan matchen wij deze. Op voorwaarde dat het een identiek of nagenoeg vergelijkbare thuisbatterij betreft. En eventuele zonnepanelen, laadpaal, warmtepomp of airconditioning.

Huawei Thuisbatterij

Een Huawei Thuisbatterij is veilig, betrouwbaar en heeft een garantie van tien jaar. De batterij is geschikt voor zowel 1 als 3 fase omvormers, waardoor deze in ieder huishouden te gebruiken is. Het energieopslagsysteem is modulair en kan in een later stadium uitgebreid worden.

Er zijn drie modellen, van 5, 10 en 15 kWh opslag. Ter vergelijking, een wasmachine verbruikt gemiddeld 1 kWh per wasbeurt, een koelkast ongeveer 0,5 kWh per 12 uur en automobilisten verbruiken, afhankelijk van het model elektrische auto, tussen de 40 en 100 kWh om deze volledig op te laden.