Huawei Thuisbatterij | SolarNRG

Huawei Thuisbatterij,
regie over je eigen energie

Ontvang de whitepaper

Thuis je eigen energie opwekken en ook zelf opslaan? Dat is de toekomst. Omdat de regels rondom zonnestroom en teruglevering naar het net naar verwachting de komende jaren gaan veranderen, is opslag de oplossing. Met de Huawei Thuisbatterij sla je jouw zelf opgewekte energie op en ben je minder afhankelijk van het net; zo pak je de regie over je eigen energie!

Op dit moment verkopen wij de Huawei Thuisbatterij nog niet, maar de ontwikkelingen gaan snel. Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates en belangrijke informatie ontvangen over het upgraden van jouw huidige zonnestroomsysteem of voor het aanschaffen van een compleet pakket?

Meld je aan voor updates

Huawei Thuisbatterij

Met de Huawei Thuisbatterij sla je jouw zelf opgewekte energie op voor eigen gebruik. Zo kun je jouw zonnestroom ook in de avond gebruiken. Hierdoor ben je zelfs als het donker is minder afhankelijk van het net. Creƫer thuis je eigen microgrid met zonnepanelen, omvormer, laadpalen, energiemanagementsysteem en de Huawei Thuisbatterij.

Regie over je eigen energie met Huawei Regie over je eigen energie met Huawei
Huawei Thuisbatterij

Voordelen van de Huawei Thuisbatterij

  • Veilig en betrouwbaar;
  • Geschikt voor alle Huawei omvormers;
  • Plug and play toe te voegen aan jouw Huawei zonnestroomsysteem;
  • Altijd noodstroom ter beschikking;
  • Gebruik je eigen zonnestroom, ook als het donker is;
  • Klaar voor de toekomst met je eigen energievoorziening;
  • Modulair uitbreidbaar.

Whitepaper ontvangen?

Voor ieder huishouden

De Huawei Thuisbatterij is veilig, betrouwbaar en heeft een garantie van tien jaar. De batterij is geschikt voor zowel 1 als 3 fase omvormers, waardoor deze in ieder huishouden te gebruiken is. Het energieopslagsysteem is modulair en kan in een later stadium uitgebreid worden.

Er zijn drie modellen, van 5, 10 en 15 kWh opslag. Ter vergelijking, een wasmachine verbruikt gemiddeld 1 kWh per wasbeurt, een koelkast ongeveer 0,5 kWh per 12 uur en automobilisten verbruiken, afhankelijk van het model elektrische auto, tussen de 40 en 100 kWh om deze volledig op te laden.

Op de hoogte blijven?