Slimme laadpaal voor thuis | SolarNRG

Bespaar extra met een slimme laadpaal

 • Al vanaf € 1.424 bij jou thuis;
 • Efficiënter gebruik van zelf opgewekte stroom;
 • Gegarandeerd altijd de laagste prijs.
Ontvang een gratis offerte
In 60 seconden geregeld

Gratis laadpaal offerte

We nemen vandaag nog contact met je op
Vorige Volgende

Optionele gegevens

Niet verplicht, maar wel handig
Vorige
8,6
SolarNRG klant met Zaptec laadpaal

Onze belofte over SolarNRG laadpalen

SolarNRG zet zich in voor slimme en duurzame energie oplossingen voor iedereen. Onze slimme laadpalen bieden je de mogelijkheid om je elektrische voertuig efficiënt en betrouwbaar op te laden, gewoon aan huis terwijl jij lekker ligt te slapen.

Wij begeleiden je van advies tot installatie, zodat je zorgeloos kunt genieten van alle voordelen van elektrisch rijden. Lees verder om meer te weten te komen over de voordelen van een laadpaal.

Laagste prijsgarantie

Bij SolarNRG weet je honderd procent zeker dat je nooit teveel betaald voor jouw laadpaal. Doordat we al ruim 21 jaar in de markt werkzaam zijn, ook als groothandel, kunnen we altijd zeer scherp inkopen. Daarnaast houdt ons team continu de prijzen bij vergelijkbare concurenten in de gaten en zijn die daar lager, dan passen we onze prijzen daarop aan. Om die reden zal je bij ons nooit aanbiedingen zien op complete laadpaal pakketten; wij garanderen je zonder twijfel altijd de best mogelijke kwaliteit, tegen een zo laagst mogelijke prijs.

We matchen een eventueel prijsverschil

Mocht je op wonderbaarlijke wijze toch ergens een andere offerte krijgen of gekregen hebben met identieke of nagenoeg vergelijkbare producten en lagere prijzen, dan beoordelen we deze aanbieding binnen een dag en matchen wij deze prijzen. Dit geldt ook voor eventuele zonnepanelen, thuisbatterij, airconditioning of warmtepomp.

Voorwaarden SolarNRG laagste prijsgarantie
 • Betreft een vergelijkbaar particulier laadpaal pakket;
 • Je dient bewijs van deze lagere prijs te kunnen overhandigen;
 • De producten moeten op voorraad zijn bij onze concurrent.
SolarNRG producten

Zaptec Go: de eerste en laatste laadpaal die jij ooit zal gebruiken

SolarNRG biedt hoogwaardige Zaptec Go laadpalen aan. Deze laadpalen zijn ideaal voor particulieren die hun elektrische voertuigen thuis willen opladen. Dankzij hun geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijke ontwerp zijn ze een uitstekende keuze voor elke huiseigenaar.

 • Compact en stijlvol: Zaptec Go past perfect in elke thuisomgeving, met verschillende kleuren vind je altijd een laadpaal die bij jouw woning past;
 • Slim: Het laadvermogen wordt automatisch aangepast op basis van de beschikbare capaciteit, waardoor je altijd zo efficiënt en veilig mogelijk kunt laden;
 • Gebruiksvriendelijk: Monitor en beheer je laadsessies eenvoudig via de smartphone app. Hiermee heb je altijd inzicht in jouw energieverbruik;
 • Veilig: Zaptec Go laadpalen zijn voorzien van de nieuwste beveiligingstechnologieën om veilig laden te garanderen. Zo kun je met een gerust hart je elektrische auto opladen.
Zoek je toch een ander merk laadpaal?

Hoewel we zelf groot fan zijn van de laadpalen van Zaptec, begrijpen we uiteraard dat jij misschien op zoek bent naar een ander merk. Geen probleem! Wij bieden natuurlijk ook laadpalen van andere bekende merken aan. Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken en samen de beste laadoplossing voor jouw situatie te vinden.

SolarNRG laadpaal klant met een glimlach

Hoe kan ik besparen met een laadpaal?

Met een laadpaal kun je op verschillende manieren geld besparen. We noemen hieronder de drie belangrijkste.

 • Thuis laden: Dit is goedkoper, want je maakt dan gebruik van jouw eigen stroomprijs, die in de meeste gevallen lager is dan commerciële tarieven;
 • Efficiënt gebruik: Combineer met zonnepanelen om efficiënter gebruik te maken van jouw zelf opgewekte stroom, zo ben je ook minder afhankelijk van het energienet;
 • Laden tijdens daluren: Met slimme laadoplossingen, zoals Zaptec Go, kun je jouw laadsessies inplannen tijdens daluren wanneer de stroomprijzen lager zijn.

Door deze voordelen te benutten, bespaar je niet alleen geld, maar draag je ook bij aan een duurzamere toekomst. Het gemak van thuis laden gecombineerd met slimme functionaliteit maakt het een ideale oplossing voor iedereen met een elektrische auto.

De voordelen van
een eigen laadpaal

's Avonds thuiskomen, je elektrische auto op de laadpaal aansluiten en de volgende dag weer onbezorgd met een volledig opgeladen batterij de weg op. Dat is slechts een van de vele voordelen van een eigen laadpaal. We geven je vier andere redenen waarom een eigen laadpaal een enorm waardevolle toevoeging zou kunnen zijn aan jouw woning.

Altijd beschikbaar

Geen gedoe meer met openbare laadstations, die bezet kunnen zijn. Laad je auto op wanneer het jou uitkomt, gewoon thuis.

Kostenbesparing

Je auto opladen via een eigen laadpaal is vaak een stuk goedkoper dan laden bij dure openbare laadstations.

Sneller laden

Thuis opladen met een laadpaal is in de meeste gevallen sneller dan je auto opladen via een standaard stopcontact.

Meerwaarde voor je woning

Een laadpaal verhoogt de waarde van je woning, wat een mooi pluspunt kan zijn bij een mogelijke verkoop.

Laadpaal in
vijf stappen

Het aankopen van een laadpaal is een grote stap naar comfortabel en efficiënt elektrisch rijden. Een investering die je waarschijnlijk maar een of twee keer in je leven gaat doen. Het is dan ook heel normaal dat je vragen hebt over het aankoop- en installatieproces. Daarom maken we bij SolarNRG dit proces graag zo eenvoudig en transparant mogelijk voor je, zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Stap 1
Online aanvraag

Laat ons via onze website weten wat jouw specifieke behoeften zijn. Misschien wil je de laadpaal wel combineren met zonnepanelen of andere duurzame energieoplossingen?

Stap 2
Persoonlijk advies

Op basis van de door jou online aan ons verstrekte informatie bereiden we een initiële offerte voor, die we afstemmen op jouw specifieke energiebehoeften en situatie.

Stap 3
Inspectie op locatie

Bij akkoord inspecteert een van onze experts jouw elektrische systeem, bepaalt de beste plaats voor de laadpaal en evalueert of er aanpassingen nodig zijn in de meterkast.

Stap 4
Definitieve offerte

Na de technische inspectie stellen we een definitieve offerte op, tot in details afgestemd op jouw situatie. Wanneer je deze accepteert plannen we de installatie van jouw nieuwe laadpaal in.

Stap 5
Installatiedag

Op de afgesproken dag verzorgen ervaren installateurs de installatie. Ze sluiten de laadpaal aan op je bestaande stoomnet en geven je uitgebreide uitleg over de werking en het onderhoud.

Klantenservice
Klantenservice

Nu kun jij gaan genieten van een duurzamer huis en een lagere rekening. Mocht er iets mis zijn of mocht je vragen hebben, dan staat onze kundige klantenservice voor je klaar.

Hoe komt jouw zelf opgewekte stroom bij de slimme laadpaal?

1
De zonnepanelen vangen daglicht op (zowel direct als diffuus) en zetten dit om in gelijkstroom.
2
Een omvormer zet dit om in wisselstroom en haalt maximale energie uit de zonnepanelen.
3
De groepenkast verdeelt de opgewekte stroom en verbruikte netstroom naar al je apparaten.
4
Dynamic load balancing voorkomt dat bij hoog verbruik teveel stroom naar de laadpaal gaat en alle stroom uitvalt.
5
De opgewekte stroom vervolgt zijn weg de slimme laadpaal en zo naar jouw auto.
6
Stroom die je niet verbruikt, gaat naar het net. Dit wordt verrekend met de netstroom, ook wel salderen genoemd.

Veelgestelde vragen

1
Hoe werkt een laadpaal?
+
Een laadpaal levert stroom aan je elektrische voertuig via een speciale laadkabel. Het laadproces kan worden beheerd en gemonitord via een mobiele app of de display op de laadpaal.
2
Leveren jullie meerdere merken laadpalen?
+
Ja, absoluut. We bespreken graag de mogelijkheden met je en kunnen verschillende merken en modellen aanbieden die passen bij al jouw mogelijke wensen en behoeften. Waaronder Alfen, Growatt, Huawei, Sigenergy, SolarEdge, Wallbox en Zaptec.
3
Hoelang duurt de installatie van een laadpaal?
+
De installatie van een laadpaal duurt gemiddeld een dag. Onze installateurs zorgen voor een snelle en efficiënte installatie, zodat je snel kunt beginnen met opladen.
4
Kan ik subsidies krijgen voor een laadpaal?
+
In sommige regio's zijn subsidies of financiële stimuleringsregelingen beschikbaar voor installatie van laadpalen. Het is aan te raden om lokale overheid websites te raadplegen voor de meest actuele informatie.
5
Kan een laadpaal buiten worden geïnstalleerd?
+
Ja, de meeste laadpalen zijn ontworpen om zowel binnen- als buiten gebruikt te kunnen worden. De exacte plek voor installatie hangt af van de specificaties van de laadpaal en de omgevingsomstandigheden.
6
Wat zijn de kosten van een laadpaal inclusief installatie?
+
De kosten voor een laadpaal inclusief installatie variëren, maar liggen gemiddeld tussen de € 1.400 en € 1.800. Dit hangt af van de capaciteit van de laadpaal en de specifieke installatievereisten van je woning.
7
Heb ik een aparte groep in de meterkast nodig voor een laadpaal?
+
Ja, een laadpaal vereist meestal een eigen groep in de meterkast. Als je deze nog niet hebt, kunnen onze installateurs deze voor je aanleggen.
8
Kan ik mijn laadpaal combineren met zonnepanelen?
+
Ja, een laadpaal kan uitstekend worden gecombineerd met zonnepanelen. Hierdoor kun je je elektrische voertuig opladen met zelf opgewekte, duurzame energie.
9
Hoe kan ik een laadpaal bedienen en monitoren?
+
De meeste laadpalen, zoals bijvoorbeeld Zaptec Go, worden standaard geleverd met een gebruiksvriendelijke mobiele app waarmee je jouw laadsessies kunt beheren en monitoren. Zo heb je altijd inzicht in je energieverbruik.
10
Wat zijn de voordelen van thuis laden vergeleken met openbaar laden?
+
Thuis laden biedt voordelen zoals lagere laadkosten, meer gemak en de mogelijkheid om op te laden wanneer het jou uitkomt. Bovendien kun je gebruikmaken van zelfopgewekte stroom als je zonnepanelen hebt, wat extra besparingen oplevert.

Heb je toch nog vragen? Neem contact op via laadpalen@solarnrg.nl.

SolarNRG zonnestroomsysteem

Totaaloplossing

We maken het je nu wel heel gemakkelijk, met een complete en uitgebreide set voor je hele huis: zonnepanelen, thuisbatterij, laadpaal, airconditioning en warmtepomp. Alles werkt perfect samen, voor een lagere energierekening en een aanzienlijk duurzamere woning. Dit regel je allemaal bij SolarNRG, de duurzaamheidsspecialist met meer dan 21 jaar ervaring. Zo zit je er altijd heerlijk bij, warm in de winter en koel in de zomer, en draag je tegelijk bij aan een betere wereld.

Meer weten over zonnepanelen, thuisbatterijen, airconditioning, warmtepompen of onze totaaloplossing? Vraag gratis een offerte op maat aan of plan een persoonlijke afspraak met een van onze duurzaamheidsexperts, in onze showroom of via de telefoon.

Ontvang een gratis
laadpaal offerte, met
laagste prijs garantie *

Iedere situatie is anders, daarom bieden wij je een gratis offerte op maat of persoonlijk advies aan. Heb je vragen over installatie, financiering of wat nou de beste optie is voor jouw specifieke woning? Onze laadpaal experts staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden in jouw proces naar een duurzamere woning.

Offerte op maat aanvragen Of plan een persoonlijke afspraak
 • * Mocht je op wonderbaarlijke wijze toch ergens een offerte krijgen of gekregen hebben met een lagere prijs, dan matchen wij deze. Op voorwaarde dat het een identiek of nagenoeg vergelijkbare laadpaal betreft. En eventuele zonnepanelen, thuisbatterij, warmtepomp of airconditioning.
Je vindt bij SolarNRG alleen de beste merken