Klantenservice
Klachten

Klachten

 • Ik hoor geluid onder mijn zonnepanelen

  Geluid kan natuurlijk verschillende oorzaken hebben en het is gebruikelijk dat je iets anders hoort dan voordat er panelen op het dak lagen. Mocht je echter zeker weten dat het met de zonnepanelen te maken heeft, dat het niet door de wind komt en als het geluid volgens jou echt buiten proportie is, dan ontvangen we graag een geluidsopname via ons klachten formulier.

 • Er zit kleurverschil tussen mijn zonnepanelen

  De cellen van zonnepanelen bestaan uit natuurproducten, waardoor er geen kleurgarantie kan worden gegeven. Het is dus goed mogelijk dat niet alle zonnepanelen exact dezelfde uitstraling hebben; hier is helaas niets aan te doen.

 • Mijn zonnepanelen zijn over de erfgrens geplaatst

  Stuur ons enkele foto's en een toelichting van de situatie via ons klachten formulier, dan kijken we samen naar een oplossing.

 • Mijn omvormer maakt geluid

  Het is normaal dat een omvormer 's ochtends bij het opstarten en 's avonds bij het uitschakelen een tikkend geluid maakt.

 • Mijn omvormer wordt zeer warm

  Het is gebruikelijk dat een omvormer warm wordt zodra er veel stroom van de zonnepanelen af komt. De omvormer is gelukkig beveiligd, waardoor deze zichzelf uitschakelt zodra de temperatuur te hoog oploopt

 • Het bedrag op mijn factuur klopt niet

  Stuur ons een toelichting van wat en waarom dit niet klopt via ons klachten formulier.

 • Ik heb andere zonnepanelen gekregen dan geoffreerd

  Het is goed mogelijk dat er andere producten geïnstalleerd worden dan dat je hebt besteld. De markt veranderd namelijk continu en sommige producten hebben maar een korte levertijd. In de periode tussen jouw bestelling en de daadwerkelijke installatie zijn er vaak al meerdere dingen aangepast en hierdoor is niet altijd mogelijk de bestelde producten te leveren. Wij zullen dan te alle tijden gelijkwaardige of betere producten aanbieden.