Collectieve zonnepanelen | SolarNRG

Bespaar op zonnepanelen

Een collectieve aankoop scheelt je zomaar 1.000 euro.

8,6

Waarom via ons?

Wij zijn de meest ervaren leverancier in collectieve aankopen van zonnestroomsystemen en alles wat daarbij komt kijken. Dankzij onze slimme software kunnen wij op heel efficiënte en klantgerichte wijze, grote groepen klanten tegelijkertijd van dienst zijn. Op deze manier hebben we in het verleden al vele collectieve aankopen van meerdere organisators, energieleveranciers en woningcorporaties tot een groot succes gemaakt.

SolarNRG werkt samen met

Wel eens aan een eigen collectief gedacht?

De kracht van groepskorting geldt natuurlijk niet alleen wanneer dit met duizenden mensen tegelijk gaat, een kleinere groep kan net zo goed profiteren; denk maar aan wanneer je met een groep naar een pretpark gaat. Wil jij met de hele buurt zonnepanelen aanschaffen? Of een personeelscollectief opstarten? Maak dan meteen een afspraak. Wij kunnen je de scherpste prijzen bieden en door onze 21 jaar ervaring kunnen we je professioneel adviseren en aanpassen aan jouw situatie en wensen.

Start je eigen collectief

Maak een afspraak

Onze werkwijze

  • We importeren deelnemers in ons systeem
  • Dan maken we een legplan op maat voor het dak
  • Dit wordt gepubliceerd op een persoonlijke pagina
  • Daar kunnen deelnemers het legplan meteen accepteren
  • Tenslotte kan een installatiedatum worden ingepland

Veelgestelde vragen

1
Waar blijft mijn schouwrapport?
+
Na het ontvangen van de welkomstmail, kan het tot 10 weken duren voordat je van ons een schouwrapport ontvangt. We krijgen na een inschrijfronde namelijk in één keer heel veel nieuwe klanten te verwerken. En we willen natuurlijk wel voor iedereen de tijd nemen.
2
Ik wil mijn schouwrapport inzien, waarom krijg ik een foutmelding?
+
Dit kan gebeuren wanneer het schouwrapport nog niet klaar is. Wanneer het schouwrapport voor je klaar staat, krijg je daar bericht over.
3
Wanneer wordt mijn systeem geïnstalleerd?
+
Na het accepteren van het schouwrapport is er een levertijd van ongeveer 12 weken.
4
Moet ik mijn systeem aanmelden bij mijn energieleverancier?
+
Nee, je kan je nieuwe zonnestroomsysteem aanmelden op energieleveren.nl, vanuit daar komt het bij je netbeheerder terecht. Deze kijkt of jouw elektriciteitsmeter geschikt is voor teruglevering. Wanneer dit niet het geval is, krijg je hier automatisch bericht over.
5
Komt er iemand langs voor een schouw?
+
Er wordt sowieso altijd een schouw op afstand gedaan, maar alleen wanneer er nog onduidelijkheid is voor ons, zullen wij iemand langs sturen voor een schouw op locatie.

Heb je toch nog vragen? Neem contact op.

Stel je vraag