Waterweg Wonen zonnepanelen collectief | SolarNRG

Bespaar minimaal € 300
per jaar met zonnepanelen

Ik doe mee
8,6
SolarNRG expert glimlach

Hallo, huurder van Waterweg Wonen

Stap nu extra voordelig over op zonnestroom van SolarNRG en Waterweg Wonen

Het laten plaatsen van zonnepanelen is een slimme keuze voor je portemonnee en draagt bij aan een duurzame toekomst. Met deze speciale actie voor huurders van Waterweg Wonen kunnen we jou nu extra voordelig zonnestroom aanbieden, via een bijdrage in de service kosten, met een minimale besparing van € 300 per jaar.

Onze zonnestroom experts staan voor je klaar

Met onze 21 jaar ervaring, deskundige aanpak en persoonlijke benadering maken wij zonnestroom toegankelijk voor iedereen. Sluit je aan bij duizenden tevreden klanten. Ontdek nu de mogelijkheden en maak ook de keuze voor een zonnige toekomst.

 • Bespaar minimaal € 300 per jaar;
 • Geen zorgen meer over je energierekening;
 • Een lagere prijs ga je niet vinden.
 • Inclusief de terugleverkosten van energieleveranciers.

Waarom SolarNRG?

Als klant van SolarNRG sta je centraal bij elke stap van het aanschaf- en installatieproces. Met onze 21 jaar ervaring, bieden we je niet alleen topkwaliteit zonnepanelen, maar ook een service die volledig is toegespitst op jouw unieke behoeften. Je profiteert van een snelle en vakkundige installatie binnen vier tot zes weken. Zo start je binnen no-time met besparen op je energierekening.

Kies voor een slimme investering

Door te kiezen voor SolarNRG, doe je een slimme investering die zich vertaalt in een directe besparing op je energiekosten. Ook zijn onze panelen een duurzame keuze die bijdraagt aan een verminderde CO2‑uitstoot en het bestrijden van klimaatverandering. Bovendien geniet je van de voordelen van moderne technologieën, die zelfs op bewolkte dagen diffuus zonlicht efficiënt omzetten in energie.

Je wordt daarnaast ook minder afhankelijk van traditionele energiebronnen, wat jou niet alleen een financieel voordeel oplevert, maar ook een extra gevoel van zelfstandigheid met zich meebrengt. Kortom, bij SolarNRG kies je voor een milieuvriendelijke, kostenbesparende en toekomstbestendige energieoplossing. Bij een specialist die dit al 21 jaar met veel plezier bij zowel huurders als kopers doet.

SolarNRG expert aan de telefoon
SolarNRG zonnestroomsysteem

Wat leveren zonnepanelen op?

Het antwoord op deze vraag hangt af van verschillende factoren. Stel, we nemen de situatie van een gemiddelde Waterweg Wonen woning met 6 zonnepanelen. De kosten van deze zonnepanelen zijn € 2,17 per paneel maand en dus in totaal € 156,24 per jaar. Deze investering levert jaarlijks minimaal € 300 op (terugleverkosten en jaarlijkse bijdrage meegerekend) en is daarmee een aanzienlijke besparing op de energierekening.

Dit resulteert in direct financieel voordeel, maar verhoogt ook de duurzaamheid van jouw woning door het gebruik van 100% groene stroom.

Ik doe mee

PanelenZonnepanelen in
vijf stappen

Het aankopen van zonnepanelen is niet iets wat je iedere dag doet. Een investering die je waarschijnlijk maar een of twee keer in je leven gaat doen. Het is dan ook heel normaal dat je vragen hebt over het aankoop- en installatieproces. Daarom maken we bij SolarNRG dit proces graag zo eenvoudig en transparant mogelijk voor je, zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Stap 1
Inschrijfformulier

Jij laat de benodigde gegevens achter op onze website, of vult het papieren inschrijfformulier in dat je onlangs van Waterweg Wonen thuis hebt ontvangen en stuurt het terug per post.

Stap 2
Verwerken aanmelding

Samen met Waterweg Wonen verwerken we de door jou ingezonden gegevens, zodat we zo snel mogelijk kunnen beginnen met het plaatsen van zonnepanelen op jouw woning.

Stap 3
Opmaken legplan

Zodra alle mogelijke voorbereidingen voor jouw nieuwe zonnestroomsysteem zijn getroffen, werken onze ervaren werkvoorbereiders een legplan uit voor jouw specifieke woning en dak.

Stap 4
Werkvoorbereiding en planning

Wanneer onze werkvoorbereiders het legplan tot in de puntjes uitgewerkt hebben, plannen we in overleg met jou de ideale datum voor de installatie van jouw nieuwe zonnestroomsysteem in.

Stap 5
Installatiedag

Op de afgesproken dag verzorgen ervaren installateurs een professionele en efficiënte installatie. Ze starten het nieuwe systeem op en geven je uitleg over de monitoring applicatie.

Klantenservice
Klantenservice

Nu kun jij gaan genieten van een duurzamer huis en een lagere rekening. Mocht er iets mis zijn of mocht je vragen hebben, dan staat onze kundige klantenservice voor je klaar.

De voordelen van
zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een investering in de toekomst en brengen veel voordelen met zich mee. We hebben de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet, die niet alleen jouw directe omgeving ten goede komen, maar ook bijdragen aan een groenere planeet. Hier zijn de vier belangrijkste voordelen die je zult ervaren bij het kiezen voor zonnepanelen van SolarNRG.

Besparen op je energierekening

Met zonnepanelen begin je direct na de installatie met besparen op je energierekening, waardoor ze een zeer slimme financiële investering zijn.

Meerwaarde voor je woning

Zonnepanelen verhogen de marktwaarde van je woning, omdat ze bijdragen aan een hogere energie-efficiëntie en aantrekkelijk zijn voor milieubewuste kopers.

Duurzame energie voor een groenere planeet

Door te kiezen voor zonne-energie draag je bij aan een verminderde CO2‑uitstoot, wat helpt in de strijd tegen klimaatverandering.

Lange levensduur en lage onderhoudskosten

Zonnepanelen van SolarNRG zijn duurzaam en hebben een lange levensduur, gemiddeld 25 tot 30 jaar, en ze hebben maar minimale onderhoudskosten.

Zijn zonnepanelen nog
rendabel bij teruglever
kosten?

Sommige Nederlandse energieleveranciers, zoals Coolblue Energie, Eneco, Innova en Vandebron, hanteren op dit moment terugleveringskosten. Deze ontwikkeling roept bij veel mensen de vraag op of zonnepanelen nog steeds een aantrekkelijke investering zijn. Dit snappen we maar al te goed, maar we kunnen je verzekeren dat zonnepanelen, naast een duurzame keuze, nog steeds meer dan rendabel en daarmee dus aantrekkelijk zijn.

De terugleverkosten voor zonnepanelen liggen bij deze leveranciers bij een zonnestroomsysteem van 6 panelen rond de € 137 per jaar. Dit zorgt voor een iets lagere besparing, maar die zal in dit geval nog steeds minimaal € 300 per jaar blijven. Daarom blijft investeren in zonne-energie een verstandige keuze, zowel voor het milieu als voor je eigen portemonnee.

Welke zonnepanelen krijg ik?

JA Solar zonnepaneel glas/glas half-cell full black
JA Solar 435 Wp Glas/Glas Half-Cell Full Black

Wereldwijd geliefde glas/glas panelen door hun uitstekende prestaties en superieure betrouwbaarheid. Door de zwarte kleur van de cellen en het zwarte frame zijn deze modules esthetisch zeer aantrekkelijk. Daarnaast zijn ze door de halve cellen ook nog eens effectiever en duurzamer. Wanneer een cel gehalveerd wordt, gaat hier namelijk ook half zoveel stroom doorheen, waardoor de weerstand lager wordt en er minder verlies optreedt. Dit zorgt voor minder mechanische stress en daarmee een langere levensduur. Doordat de backsheet licht doorlatend is, kunnen deze zonnepanelen zowel aan de voorkant als de achterkant energie opwekken.


Vermogen
435 Wp
Frame / backsheet
Zwart / licht doorlatend
Productgarantie
25 jaar
Vermogensgarantie
30 jaar
Download product sheet

Omvormer

Growatt omvormer Growatt omvormer
Growatt*

Deze onmisbare schakel in jouw systeem probeert zoveel mogelijk energie om te zetten in wisselstroom voor het elektriciteitsnetwerk en wordt gekozen op basis van jouw dakoriëntatie, ‑helling en aantal panelen.

Kan via WiFi of UTP met het internet worden verbonden. Zo is je opgewekte energie te monitoren via Growatt's online portal en iOS of Android app.

Alle Growatt omvormers krijgen 10 jaar garantie mee en voldoen aan de Europese normen voor veiligheid, in- en uitvoerspanning en netwerk standaarden.

* De afgebeelde omvormer is gebaseerd op een systeem met 10 zonnepanelen.

Download product sheets

Montagesysteem

Sunstruction montagesystemen Sunstruction montagesystemen
Sunstruction*

Dit SolarNRG product garandeert een zo stevig mogelijke bevestiging en optimale instralingshoek van de panelen en wordt gekozen op basis van de oriëntatie van jouw woning en daktype.

Er zijn oplossingen voor schuine en platte daken en meerdere types dakbedekking. SolarNRG selecteert en installeert het best passende systeem.

Alle montagesystemen krijgen 20 jaar productgarantie mee, zijn TNO getest en voldoen aan de NEN 7250 veiligheidseisen.

* De afgebeelde montagematerialen zijn gebaseerd op een schuin dakpannen- en plat dak systeem.

* De afgebeelde montagematerialen zijn gebaseerd op een schuin dakpannen- en plat dak systeem.

Download product sheets

Ervaringen van klanten

 • Goede service

  Ik had opeens geen opbrengst meer, maar na een mailtje was het probleem binnen een half uur opgelost.

  Helma Waddinxveen

 • Netjes gewerkt

  De panelen liggen keurig, omvormer is ook mooi geplaatst en er zijn totaal geen kabels zichtbaar buitenshuis.

  Kees Voorhout

 • Kundig en vlot

  Naast de snelle installatie heb ik goede uitleg gekregen over de monitoring app en het systeem.

  Leo Monster

 • Nette installatie

  Alles ligt zo strak dat zelfs de buurman nog even kwam kijken of het normaal is dat zijn pannen zo scheef liggen.

  Lindi Den Haag

 • Eerlijke communicatie

  Door de hectische tijden moesten we even wachten, maar door de eerlijke communicatie was dit nooit een probleem.

  Marijke Wassenaar

 • Perfecte samenwerking

  Ondanks onvoorziene problemen zochten de installateurs samen met ons naar de beste oplossing.

  Ruud Den Haag

Doe mee, meld je
vandaag nog aan

Veelgestelde vragen

1
Waarom krijg ik dit aanbod voor zonnestroom?
+
Waterweg Wonen heeft samen met SolarNRG dit zonnepanelen collectief opgezet om jou als huurder te kunnen laten besparen op je energierekening. Dit project biedt jou de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren op je woning en zo je maandelijkse energiekosten aanzienlijk te verlagen.
2
Zitten er kosten verbonden aan het plaatsen van de zonnepanelen?
+
Ja, je betaalt voor de zonnepanelen een kleine gebruiksvergoeding. Per paneel betaal je € 2,17 per maand. Waterweg Wonen rekent deze kosten door in de maandelijkse servicekosten. De plaatsing van de zonnepanelen heeft geen invloed op de hoogte van de huur.
3
Hoe meet SolarNRG mijn dak op?
+
Met onze geavanceerde software kunnen wij jouw dak tot op de centimeter nauwkeurig opmeten. Zo kunnen wij de afmetingen van het dak en de positie van mogelijke obstakels zeer nauwkeurig vaststellen.
4
Komt er iemand langs voor een schouw op locatie?
+
Er komt niemand langs voor een schouw op locatie. Al type woningen zijn vooraf bekeken en geschouwd. Hierdoor weten onze installateurs precies wat er moet gaan gebeuren.
5
Wat is de gemiddelde besparing met mijn zonnepanelen van Waterweg Wonen en SolarNRG?
+
De gemiddelde besparing op je energierekening bedraagt € 300 per jaar, op basis van 6 zonnepanelen, met een jaarlijkse opbrengst van 2.610 kWh.
6
Hoe werken zonnepanelen en hoe bespaar je er precies mee?
+
Zonnepanelen zetten zonlicht en diffuus licht om in elektriciteit, wat direct resulteert in lagere energiekosten. Bovendien verminderen ze jouw afhankelijkheid van het energienet en traditionele energieleveranciers. Wil je gedetailleerde informatie over hoe ze precies werken? Bekijk dan hier een eenvoudige infographic voor meer inzicht.
7
Kunnen energieleveranciers mijn zonnestroomsysteem of omvormer uitzetten?
+
Energieleveranciers kunnen jouw zonnestroomsysteem of omvormer niet uitzetten, maar bij een te hoge spanning (boven 253 V) op het net kan je omvormer zichzelf wel automatisch uitschakelen als beveiliging tegen overbelasting.
8
Wat zijn de grootste voordelen van zonnepanelen?
+
De grootste voordelen zijn besparingen op energiekosten, waardevermeerdering van jouw woning, verminderde afhankelijkheid van energieleveranciers en een bijdrage aan een duurzamere wereld.