SolarNRG - De zonnestroomleverancier van Nederland

Particulier
Zakelijk

Stap nu over op zonnestroom van SolarNRG

 • Bespaar gemiddeld € 801 per jaar;
 • Terugverdientijd vanaf 4 jaar;
 • Gegarandeerd altijd de laagste prijs.
 • Inclusief de terugleverkosten van energieleveranciers.
Ontvang een gratis offerte
In 60 seconden geregeld Of plan een persoonlijke afspraak

Gratis zonnepanelen offerte

We nemen vandaag nog contact met je op
Vorige Volgende Of plan een persoonlijke afspraak

Optionele gegevens

Niet verplicht, maar wel handig
kWh
Vorige Of plan een persoonlijke afspraak
8,6
De echte terugverdientijd
van jouw zonnepanelen berekenen?
Je doet het met onze terugverdientijd calculator
De echte terugverdientijd
van jouw zonnepanelen berekenen?
Je doet het met onze terugverdientijd calculator
SolarNRG installateur met Huawei omvormer

Zonnepanelen van SolarNRG

Meer dan 100.000 blije klanten

Als meest ervaren zonnepanelen installateur van Nederland zorgen wij al ruim 21 jaar voor een glimlach op het gezicht van onze klanten, met een gemiddelde klantbeoordeling van 8,6.

Met een persoonlijke aanpak

Bij SolarNRG ben je nooit een nummer. We nemen bij iedere offerteaanvraag persoonlijk contact op en zorgen dat ieder geïnstalleerd zonnestroomsysteem precies naar de wensen van onze klanten is.

Zonnepanelen offerte aanvragen

Bereken de echte terugverdien
tijd
van jouw zonnepanelen

Er is momenteel veel ophef over de echte terugverdientijd van zonnepanelen, omdat veel installateurs de terugleverkosten die de meeste energieleveranciers vragen niet meenemen in hun berekening en uitgaan van een te hoge stroomprijs. Omdat we bij SolarNRG graag volledig transparant zijn, kun je hieronder zelf jouw echte terugverdientijd berekenen en aanpassen.

Hulp bij invullen

We hebben de waarden voor een gemiddeld SolarNRG zonnestroomsysteem van 10 panelen alvast voor je ingevuld, genoeg voor een klein gezin of een verbruik van 3.500 kWh. Maar je kunt ook zelf een totaalvermogen en systeemprijs invoeren, met een vermogen en prijs uit de prijstabel bij Zonnepanelen prijzen en besparingen (je kunt op een rij klikken om de waarden automatisch in te vullen), of uit een offerte die je eerder van ons of een andere installateur hebt ontvangen. Je kunt tevens de opbrengstfactor aanpassen naar jouw eigen regio.

Bij het door ons ingevulde vermogen en prijs gaan we uit van een systeem met 10 JA Solar 435 Wp panelen en een Growatt 4.000 W stringomvormer.

Totaalvermogen
10 × 435 Wp = 4.350 Wp

Hulp bij invullen

We hebben hiernaast de gemiddelde stroomprijs bij een Nederlandse energieleverancier reeds voor je ingevuld. Voor de terugleverkosten zijn we uitgegaan van een gemiddelde van de op Energievergelijk genoemde bedragen per maand. Maar je kunt deze waarden ook zelf invoeren, aan de hand van jouw meest recente of vaste stroomprijs en terugleverkosten. Je kunt hier ook je leverancier selecteren, voor exact berekende en up‑to‑date terugleverkosten, en eventueel jouw jaarlijkse verbruik invoeren, zodat we jouw eigen teruglevering gebruiken in de berekening.

We rekenen met een opbrengstfactor van 0,87 (dit is het gemiddelde voor Nederland) onderzocht door SolarCare, en een teruglevering van 65%.

Opbrengst
4.350 Wp × 0,87 = 3.784,50 kWh per jaar

Teruglevering
3.784,50 kWh × 0,65 = 2.460 kWh per maand,
met gemiddeld € 19,94 terugleverkosten

Opbrengst
 
Besparing
 
Met terugleverkosten
 
Terugverdientijd
 
Met terugleverkosten
 

Perfect een‑tweetje: airco en zonnepanelen

Een win‑winsituatie

Door de overtollige energie van je zonnepanelen te gebruiken om je airconditioning te laten werken, blijft je woning lekker koel en zonder extra kosten. Een win-winsituatie.

Creëer een comfortabele woon- of werkomgeving

Of je nu wil ontspannen, werken of slapen, met airco geniet je op ieder moment van de dag van een aangename temperatuur, zelfs tijdens de meest tropische dagen.

Meer over airconditioning
SolarNRG airconditioning
SolarNRG warmtepomp

Warmtepomp van SolarNRG

Alternatief op je hoge gasrekening en CV‑ketel

Warmtepompen van SolarNRG zijn zuinig, duurzaam en toepasbaar in vrijwel iedere woning. Daarnaast komen al onze warmtepompen in aanmerking voor zeer aantrekkelijke stimuleringsregelingen.

Perfect een‑tweetje: warmtepomp en zonnestroomsysteem

Een combinatie van warmtepomp en zonnepanelen. De door je zonnepanelen zelf opgewekte stroom voedt direct je warmtepomp, waardoor je huis nog zuiniger en onafhankelijker wordt.

Meer over warmtepompen

Zet je stroomprijs vast op 9,6 cent per kWh

Stap nu extra voordelig over op zonnestroom van SolarNRG

Het kopen van zonnepanelen is een heel slimme keuze voor je portemonnee en draagt bij aan een duurzame toekomst. Met deze speciale actie voor Westlanders kunnen we door collectieve inkoop jou nu extra voordelig zonnestroom aanbieden, met een stroomprijs die de komende 25 jaar altijd lager zal zijn dan die van welke energieleverancier dan ook, ondanks de huidige terugleverkosten.

 • Bespaar gemiddeld € 813 per jaar;
 • Terugverdientijd vanaf 3,9 jaar;
 • Een lagere prijs ga je niet vinden.
 • Inclusief de terugleverkosten van energieleveranciers.
Bekijk de actie
SolarNRG expert glimlach

Laagste prijsgarantie

Bij SolarNRG weet je honderd procent zeker dat je nooit teveel betaald voor jouw zonnepanelen, thuisbatterij, laadpaal, warmtepomp of airconditioning. Doordat we al ruim 21 jaar in de markt werkzaam zijn, ook als groothandel, kunnen we altijd zeer scherp inkopen. Daarnaast houdt ons team continu de prijzen bij vergelijkbare concurenten in de gaten en zijn die daar lager, dan passen we onze prijzen daarop aan. Om die reden zal je bij ons nooit aanbiedingen zien op complete pakketten en zonnestroomsystemen; wij garanderen je zonder twijfel altijd de best mogelijke kwaliteit, tegen een zo laagst mogelijke prijs.

We matchen een eventueel prijsverschil

Mocht je op wonderbaarlijke wijze toch ergens een andere offerte krijgen of gekregen hebben met identieke of nagenoeg vergelijkbare producten en lagere prijzen, dan beoordelen we deze aanbieding binnen een dag en matchen wij deze prijzen.

Voorwaarden SolarNRG laagste prijsgarantie
 • Betreft een vergelijkbaar particulier pakket of systeem;
 • Je dient bewijs van deze lagere prijs te kunnen overhandigen;
 • De producten moeten op voorraad zijn bij onze concurrent.
SolarNRG producten

Onze nieuwe webshop al gezien?

Na ruim 10 jaar hebben we afscheid genomen van Sunconn, onze zonnepanelen retail applicatie. We hebben deze vervangen deze door een moderne webshop, maar we behouden uiteraard onze razend populaire systeem configurator. Sterker nog, we hebben deze compleet vernieuwd en een modern uiterlijk gegeven. Het gebruik hiervan blijft uiteraard voor iedereen volledig gratis.

Vanaf nu ook voor particulieren!

Onze webshop is niet langer alleen toegankelijk voor onze zakelijke groothandel klanten, maar ook voor particulieren, zodat jij als doe‑het‑zelver nu ook zonder moeite alles kunt vinden wat je nodig hebt.

Verder hebben we deze nu direct gekoppeld aan ons voorraadsysteem, waardoor we jou altijd de meest up‑to‑date voorraad kunnen tonen. Daarnaast kun je nu jouw favoriete producten bewaren voor snelle toegang, zodat je niet steeds opnieuw hoeft te zoeken.

SolarNRG nieuws en blogs

We zoeken een
Elektrisch Specialist

Een werkverantwoordelijke die op zoek is naar een beetje spanning en met zijn of haar elektrotechniek skills onze projecten in een stroomversnelling wil zetten.

Dit ben ik

SolarNRG Portfolio

In 21 jaar tijd hebben we een mooi en veelzijdig portfolio aan zonnestroomprojecten opgebouwd. Onze zonnepanelen zijn door het hele land en zelfs daarbuiten te vinden.

Bekijk ons zonnepanelen portfolio

Drijvende zonnepanelen

De ruimte is er al, dus waarom je waterbassin niet inzetten voor duurzame energietransitie met drijvende zonnepanelen? Bijkomstig voordeel is dat het water minder snel verdampt.

Meer over drijvende zonnepanelen

Ervaringen van klanten

SolarNRG monteur met Huawei Thuisbatterij

Thuisbatterij van SolarNRG

Creëer thuis je eigen microgrid

Met zonnepanelen, omvormer, laadpalen, energiemanagement systeem en een thuisbatterij kun thuis je eigen microgrid creëren. Hierdoor ben je nog minder afhankelijk van het net.

Gebruik je zonne-energie ook als het donker is

Met een thuisbatterij sla je jouw zelf opgewekte zonne‑energie op voor eigen gebruik. Zo kun je jouw zonne‑energie ook in de avond gebruiken.

Meer over thuisbatterijen

Slimme laadpaal van SolarNRG

Efficiënter omgaan met zonnestroom

Een slimme laadpaal je de mogelijkheid om nog efficiënter met zelf opgewekte zonnestroom om te gaan, omdat je door het opladen van je auto minder hoeft terug te leveren naar het net.

Afgestemd op jouw situatie

SolarNRG slimme laadpalen worden perfect afgestemd op jouw situatie en auto, waardoor je altijd optimaal en zo snel mogelijk kunt opladen.

Meer over slimme laadpalen
SolarNRG klant met Zaptec laadpaal
SolarNRG werkt samen met