SolarNRG gaat opnieuw 1.800 woningen in Nederland voorzien van collectieve zonnestroom | SolarNRG

SolarNRG gaat opnieuw 1.800 woningen in Nederland voorzien van collectieve zonnestroom

SolarNRG gaat de aankomende tijd opnieuw 1.800 Nederlandse woningen voorzien van een zonnestroomsysteem. Ze hebben namelijk de veiling van een onafhankelijke organisator van groepsaankopen en Vereniging Eigen Huis voor de Collectieve Inkoop Zonnepanelen Najaar 2021 gewonnen. Ze hebben de veiling afgesloten met een super scherp bod, waar deelnemers nu van kunnen profiteren. Voorafgaand aan de veiling is SolarNRG gekwalificeerd op basis van bedrijfsprocessen, ervaring en financiële stabiliteit.

Vertrouwen in SolarNRG

De onafhankelijke organisator en Vereniging Eigen Huis, die de collectieve inkoop samen organiseren, zijn enthousiast over SolarNRG en de aangeboden zonnestroompakketten. Projectmanager van de onafhankelijke organisator: “Het grote aantal deelnemers aan deze collectieve inkoop heeft ervoor gezorgd dat alle deelnemende zonnestroomleveranciers heel scherp hebben geboden. Wij hebben veel vertrouwen dat dit een succesvol project wordt met een ideale klantbeleving.” De producten die SolarNRG aanbiedt, voldoen aan de strenge voorwaarden van de Collectieve Inkoop Zonnepanelen. Belangrijk daarbij is de kwaliteit van de producten, de stabiliteit van de fabrikanten en de ecologische footprint van de gebruikte producten.


Wij hebben veel vertrouwen dat dit een succesvol project wordt met een ideale klantbeleving.

- Projectmanager onafhankelijke organisator -

Verduurzaming en besparing

Met dit project komen er het komende half jaar ongeveer 18.000 zonnepanelen bij in Nederland. Op jaarbasis zorgt dit voor een reductie van bijna 3.600 ton aan CO2‑uitstoot en besparen de deelnemers gezamenlijk € 1.800.000 op hun energierekening. De verduurzaming van Nederland krijgt door deze collectieve inkoop weer een behoorlijke impuls.

Over de Collectieve Inkoop Zonnepanelen

De Collectieve Inkoop Zonnepanelen is gestart door Vereniging Eigen Huis. Deze collectieve inkoop bundelt de vraag naar zonnepanelen en biedt een compleet zonnestroompakket, met hoge kwaliteit panelen en omvormer. Het pakket is inclusief installatie, monitoring en garanties. Het voordeel van een collectieve inkoop is dat de zonnepanelen, omvormers en andere materialen tegen een heel scherpe prijs ingekocht kunnen worden.

Deel dit bericht