SolarNRG opent in Poeldijk zijn eerste zonnestroomwinkel | SolarNRG

SolarNRG opent in Poeldijk zijn eerste zonnestroomwinkel

SolarNRG heeft de deuren van zijn eerste zonnestroomwinkel geopend. Aan het Mercuriusplein in Poeldijk is onder het hoofdkantoor een showroom ingericht die op werkdagen toegankelijk is voor particulieren. Hier kan men natuurlijk zonnepanelen, omvormers en montagesystemen bekijken, maar kan er ook direct een virtueel legplan worden gemaakt voor een woning. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag.

Vernieuwend concept

Voor SolarNRG is dit de eerste fysieke winkel. Marco van Veen, CEO SolarNRG: “We willen nog dichter bij onze klanten staan. Het aanschaffen van zonnestroomsystemen gebeurt nu vooral op afstand, terwijl sommige klanten aangeven behoefte hebben aan een meer persoonlijk advies. We gaan bezoekers meenemen in de wereld van zonnestroom en ze voorzien van alle knowhow; we maken het winkelbezoek tot een waar duurzaam avontuur.”


We gaan bezoekers meenemen in de wereld van zonnestroom en ze voorzien van alle knowhow; we maken het winkelbezoek tot een waar duurzaam avontuur.

- Marco van Veen, CEO SolarNRG -

Zonnestroom steeds interessanter

De prijzen van zonnepanelen zijn de laatste jaren flink gedaald en hebben onlangs een stabiel niveau bereikt. Hierdoor worden zonnestroomsystemen nu over het algemeen binnen zes tot zeven jaar terugverdiend. Daarnaast kunnen particulieren de btw op de aanschaf terugkrijgen van de Belastingdienst. Dit jaar alleen al zal SolarNRG zo’n 4.000 particuliere woningen voorzien van zonnepanelen, wat bewijst dat steeds meer mensen de keuze maken voor duurzame energie. Tot slot krijgt men al snel minimaal 10 jaar garantie op de producten, wat het ook nog eens een zeer veilige investering maakt.

Vraag vanuit de markt

Veel woningbezitters zijn geïnteresseerd in duurzame bronnen, maar hebben toch een hoop vragen of willen de producten graag even in het echt zien. Van Veen: “De start van deze winkel is een vraag vanuit de markt. Een zonnestroomsysteem is iets wat je na aanschaf en installatie niet zo makkelijk retour stuurt, daarom is het fijn om van tevoren alvast een gevoel te krijgen bij de producten en onze werkwijze.”

Deel dit bericht