SolarNRG zoekt zonnepanelen monteurs | SolarNRG

Monteren voor de
leukste zonnepanelen installateur?

We kunnen jou goed gebruiken.

Maak een afspraak

Waarom zoeken we jou?

De zonnepanelen markt groeit continu. Voor de vele particuliere, zakelijke en woningbouw projecten die wij dagelijks installeren zijn wij daarom continu op zoek naar zowel ervaren als beginnende zonnepanelen monteurs. SolarNRG houdt namelijk niet op bij werkvoorbereiding en planning, dat begrijpen we maar al te goed, onze panelen moeten ook nog het dak op en liever vandaag dan morgen. En daar zoeken we de beste en meest enthousiaste mensen voor, voor elke regio in Nederland.

We lichten het even toe

Wat maakt ons uniek?

  • Altijd werkgarantie
  • Snelle betalingen
  • We ontzorgen je volledig
  • Accurate planningen
  • Strakke administratie

Wat kun je van ons verwachten?

Met ons aantrekkelijke betalingsmodel zorgen we dat je uitermate goed beloond wordt voor al jouw mooie werk. Daarnaast zorgen we voor zeer snelle betalingen, al binnen een week na afronding van iedere klus staat de betaling op je rekening. En we ontzorgen je verder volledig, met strakke administratie, producten die altijd op tijd klaar staan en jaarlijkse controle van jouw materiaal. Onze planners zijn super ervaren, accuraat en staan altijd open voor vragen. Dit, in combinatie met het hoge first time right percentage van onze werkvoorbereiders, zorgt ervoor dat jij je volledig kunt focussen op het monteren van de zonnestroomsystemen. En mocht je nog training nodig hebben, ook daarvoor ben je bij ons aan het goede adres. Regelmatig geven wij gratis trainingen, zodat we samen zo goed mogelijk werk kunnen afleveren.

Met de huidige energieprijzen en de vele aanvragen voor zonnepanelen, komen wij om in het werk. Je hoeft je bij ons dus nooit zorgen te maken over het aanbod van klussen en hebt voor de komende jaren sowieso werkgarantie. Sterker nog, we hebben je hard nodig!

Kom bij ons installeren

Stuur ons jouw gegevens en je CV of portfolio en wie weet doen we binnekort een bakkie bij ons in Poeldijk. Dan zul je zien dat we naast de grootste, ook nog eens de leukste zonnestroom installateur zijn.

Voeg je CV of portfolio toe, zodat we een goed beeld hebben van jouw ervaring en werkwijze.

Toch nog wat vragen voor ons?  👷

We beantwoorden ze graag!  😍

Toch nog vragen?

Hebben we je overtuigd en kun je echt niet wachten om voor ons te komen monteren en zo samen te werken aan een duurzamer Nederland, maar heb je toch nog wat vragen. Daar geven wij natuurlijk maar wat graag antwoord op en wie weet kunnen we gelijk een afspraak maken.

Je kunt je vragen stellen via wa.me/31681971031 of via onderstaande QR code. Wil je liever gewoon bellen, dan kan dat naar 06 - 81 97 10 31.

Goed, snel en veilig

Als grootste zonnestroom installateur hebben we natuurlijk alle materialen in‑house om jouw klussen zo goed, snel en veilig mogelijk te laten verlopen. Deze producten kan je bij ons ophalen of deze brengen we direct naar je klus toe. En zijn we iets vergeten mee te geven, ook dat brengen we langs.

SolarNRG unique selling points