We hebben een nieuwe betaalpagina, binnen onze eigen website | SolarNRG

We hebben een nieuwe betaalpagina, binnen onze eigen website

Vanmorgen hebben we onze nieuwe betaalpagina in gebruik genomen. Dit betekent dat je van ons als klant niet langer een betaallink ontvangt die leidt naar Pay.nl, maar dat je nu direct vanaf onze eigen website, in een vertrouwde omgeving je facturen kunt betalen

Pay.nl

Pay.nl is een gecertificeerde Nederlandse payment service provider (CPSP) en biedt plugins voor de meeste grote e-commerce systemen. Voor websites die deze plugins niet ondersteunen, bieden ze op hun website een standaard betaalpagina, waar je als gebruiker jouw klanten naartoe kunt linken met de benodigde betalingsparameters. Deze pagina gebruiken we al een aantal jaar met veel succes, maar omdat de betaallinks niet naar onze eigen website leiden, krijgen we toch soms vragen met betrekking tot de veiligheid.

Wat is er anders?

Daarom hebben we met behulp van de API's van Pay.nl binnen onze website en in onze eigen stijl een betaalpagina gebouwd, vanuit waar je direct wordt doorgestuurd naar de iDEAL pagina van jouw bank naar keuze of waar je de betaalgegevens kunt kopiëren en laten verzenden per e-mail; velig en makkelijk.

Betaalpagina device screenshots

Uiteraard is deze pagina net als de rest van onze website volledig responsive, het maakt dus niet uit op welk apparaat je een betaling wil doen, en beschikbaar in onze onlangs toegevoegde (ahum, hipsters, ahum) dark mode. Het laatste betekent natuurlijk niet dat je dan ook zwart kunt betalen 😉 Wat moet je doen om deze pagina live te bekijken? Simpel; schaf zo snel mogelijk bij ons een zonnestroomsysteem aan!

Deel dit bericht