SolarNRG wielerploeg pakt eerste zege van 2018 | SolarNRG

SolarNRG wielerploeg pakt eerste zege van 2018

SolarNRG had zich geen betere start van het wielerseizoen kunnen wensen. Het heeft zijn complete marketingbudget gestoken in deze trimmersploeg en dat heeft zich vandaag uitbetaald. Bartek Strzelski pakt de Grote Prijs van het Westland en wint het Open Westlands Wielerkampioenschap 2018

Ouderwets teamwork

De zege van Strzelski was het resultaat van ouderwets teamwork. Ploeg Argos‑Van Scheijndel‑SolarNRG had het vandaag niet slimmer kunnen spelen. Alle ogen waren gericht op kopman Sander Noordermeer (Marketing Director van SolarNRG), waardoor knechten Maurice Barendse (Engineering Manager) en Yorick van Veldhoven ongestoord konden blijven aanvallen. Na een eindsprint tussen Barendse en Strzelski (een gezond staaltje concurrentie binnen het team), was het Strzelski die uiteindelijk de beste slag had en er met de winst vandoor ging.

SolarNRG wielerploeg jersey
Over ploeg Argos‑Van Scheijndel‑SolarNRG

De trimmersploeg 2018 is een samenwerking tussen drie wieler gekke Westlandse bedrijven. Het Maasdijkse Argos, Nederlands marktleider in verpakkingen. Westlandse wielerspecialist Van Scheijndel Wielersport uit 's Gravenzande. En SolarNRG uit Poeldijk, de langst bestaande zonnestroomleverancier van Nederland. De ploeg bestaat uit zowel oude rotten als jonge honden en zal bij menig koers voor in het veld te vinden zijn.

Deel dit bericht