SolarNRG verkozen tot Zonnestroombedrijf van het Jaar 2023 | SolarNRG

SolarNRG verkozen tot Zonnestroombedrijf van het Jaar 2023

SolarNRG is afgelopen donderdag op het Duurzaamheidsgala op Slot Zeist verkozen tot zonnestroombedrijf van het jaar 2023. Ze wonnen deze award omdat zij al ruim 20 jaar alle disciplines van de zonne-energiesector bedienen en vanwege hun online presence. Een bijzondere erkenning voor het harde werk en de enorme toewijding van het team van SolarNRG van de afgelopen jaren

Het Duurzaamheidsgala

Het Duurzaamheidsgala is een award gala voor en door de duurzaamheidsbranche in Nederland, dat vorig jaar in het leven is geroepen door vooraanstaande bedrijven en fabrikanten uit deze sector. Op dit gala worden Nederlandse bedrijven in het zonnetje gezet die in een bepaalde duurzaamheidscategorie zijn opgevallen in het voorgaande jaar. In totaal zijn er zes categorie├źn en de winnaars worden gekozen door een onafhankelijke vakjury die bestaat uit personen die zelf een grote bijdrage hebben geleverd aan de verduurzaming van Nederland.


Een mooie avond op een toplocatie, waarbij we mooie en goede gesprekken hebben gehad met collega's uit de branche en een hoop bekende en nieuwe gezichten hebben gezien. Als mooi slot op de avond mochten wij de award voor zonnestroombedrijf van het jaar in ontvangst nemen, wat een erkenning is voor ons harde werk en toewijding de afgelopen jaren.

- Tim van der Krogt, Manager Collectief SolarNRG -

Award winnaars
De jury

De jury bestond uit: Bram Peperzak, oprichter van KiesZon en al 20 jaar actief met energietransitie, duurzaamheid en bijzonder zonnestroom; Elbert-Jan Achterberg, directeur van Straightforward, een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in zonnestroomprojecten; Bart van den Bosch, momenteel actief als trainer en consultant Solar PV voor Boschrijk Consultancy; Wijnand van Hooff, algemeen directeur van Holland Solar, de branchevereniging van de zonne-energiesector in Nederland, met meer dan dertig jaar ervaring in verschillende rollen op het gebied van project-, programma- en operationeel management.

Deel dit bericht