SolarNRG start samenwerking met Croonwolter&dros | SolarNRG

SolarNRG start samenwerking met Croonwolter&dros

SolarNRG gaat nauw samenwerken met Croonwolter&dros, een toonaangevend bedrijf op het gebied van technologische ontwikkelingen. De twee bedrijven zijn een overeenkomst aangegaan om de groei van duurzame energie in Nederland te stimuleren

Krachtige combinatie

Door het ondertekenen van een raamcontract zullen SolarNRG en Croonwolter&dros hun krachten bundelen om de realisatie van grootschalige zonnestroomprojecten te bevorderen. De samenwerking richt zich op ontwerp, bouw, onderhoud en exploitatie van zonnestroomsystemen voor een breed scala aan toepassingen, waaronder woningen, bedrijven en openbare instellingen.

Samen scoren

Als bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid en het verminderen van de CO2‑uitstoot, past de samenwerking met SolarNRG perfect in de visie van Croonwolter&dros om een positieve impact te hebben op het milieu en de samenleving.


Door onze expertise te combineren, kunnen we duurzame energieoplossingen bieden die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook economisch haalbaar zijn voor onze klanten. We hebben er alle vertrouwen in dat onze gecombineerde kennis en ervaring zal leiden tot succesvolle projecten en een duurzame toekomst voor Nederland.

- Jaron van Diermen, projectinkoper Croonwolter&dros -

Lange zoektocht naar de juiste partner

De samenwerking tussen Croonwolter&dros en SolarNRG is tot stand gekomen via een raamcontract dat betrekking heeft op de levering van zonnestroomsystemen door heel Nederland. Het was een lang gekoesterde wens vanuit Category Management om een zonnestroomleverancier te contracteren. Projectinkopers Jaron van Diermen en Martin van de Sluis is dit eindelijk gelukt.

Volgens Croonwolter&dros zit het onderscheidend vermogen van SolarNRG vooral in de professionaliteit van de organisatie. "SolarNRG onderscheidt zich door hun veiligheidsbesef, pro-activiteit en duidelijke communicatie", aldus Martin van de Sluis, projectinkoper bij Croonwolter&dros: "Dit zorgt voor meerwaarde bij het realiseren van zonnestroomprojecten."

Met reeds enkele mooie projecten in opdracht en diverse potentiƫle opdrachten in het verschiet, kijken beide bedrijven uit naar een mooie toekomst waarin Nederland wordt voorzien van duurzame opwekking van energie.

Ondertekening raamcontract

De ondertekening van het raamcontract vond plaats in de skybox van TBI in de Rotterdamse Kuip, een iconische locatie. "Het was een bijzonder moment om ons partnerschap te bezegelen in deze historische voetbaltempel", aldus Sander Noordermeer, Algemeen Directeur SolarNRG.

Deel dit bericht