SolarNRG installeert 1.106 zonnepanelen bij Paauw Lilies | SolarNRG

SolarNRG installeert 1.106 zonnepanelen bij Paauw Lilies

SolarNRG heeft bij leliekwekerij Paauw Lilies, in het Zuid-Hollandse Rijnsburg, 1.106 zonnepanelen geïnstalleerd. De geïnstalleerde Tier 1 panelen zijn van HT Solar en hebben een vermogen van ieder 275 Wattpiek, waarmee het totale vermogen van het zonnestroomsysteem op 304 kiloWattpiek komt

Zonnestroom en glastuinbouw

Deze sector is voor sommige mensen misschien niet de eerste die bij ze opkomt wanneer ze praten over zakelijke zonnestroomprojecten. Maar ook de glastuinbouw kan ideaal profiteren van zonnestroom, want op de aangrenzende schuur is er vaak meer dan genoeg ruimte, met het bijkomende voordeel dat er over het algemeen geen hoge bomen of andere schaduw creërende objecten in de buurt staan; glastuinbouw heeft zelf natuurlijk ook al zo veel mogelijk licht nodig.

Over Paauw Lilies

De lelies van Paauw Lilies staan wereldwijd bekend om hun schoonheid en puurheid. Jaarlijks produceert Paauw Lilies ongeveer 10 miljoen leliestelen, waarvan het grootste deel wordt geëxporteerd. Exportmarkten zijn onder andere Engeland, Frankrijk, de Verenigde Staten, Rusland en het Verre Oosten. De kwekerij heeft een totale oppervlakte van 85.000 m2, met nog eens 15.000 m2 als verwerkings- en opslagruimte.

Deel dit bericht