SolarNRG en Zaptec maken elektrisch rijden in Nederland nog makkelijker en aantrekkelijker | SolarNRG

SolarNRG en Zaptec maken elektrisch rijden in
Nederland nog makkelijker en aantrekkelijker

Sinds mei 2024 vind je de innovatieve en gebruiksvriendelijke laadpalen van Zaptec bij SolarNRG. De Westlandse installateur en groothandelaar biedt de laadpalen van het in Stavanger, Noorwegen gevestigde Zaptec aan om elektrisch rijden in Nederland nog makkelijker en aantrekkelijker te maken. Met deze samenwerking willen SolarNRG en Zaptec de nieuwste en meest gebruiksvriendelijke laadpalen van het moment op iedere Nederlandse straathoek zien te krijgen.

Unieke technologie

De geavanceerde technologie van de laadoplossingen van Zaptec is uniek. Hun laadpalen,
Zaptec Pro en Zaptec Go, zijn beide ontworpen voor en door installateurs en elektriciens. Het is daarom geen wonder dat ze zowel in Noorwegen als Zweden zijn verkozen tot 'beste keus.' Onder andere de Noorse variant van de ANWB, Norges Automobil-Forbund (NAF), en de Zweedse avondkrant Aftonbladet prijzen beide de extreme gebruiksvriendelijkheid en de betrouwbaarheid van de laadpalen van Zaptec aan.

Danny Vane, New Business Development Manager bij SolarNRG, omschrijft de samenwerking met Zaptec als wederom een mooie stap voorwaarts. “Met deze nieuwe samenwerking tillen we de Nederlandse energietransitie naar een hoger niveau. Het is een mooie toevoeging aan ons portfolio, zowel voor de particuliere als zakelijke markt”.

Over SolarNRG

SolarNRG is de meest ervaren zonnepanelen installateur van Nederland. Al ruim 21 jaar zorgen zij voor een glimlach op het gezicht van hun duizenden klanten. Vanuit het Westland, aan de rand van Den Haag, voorzien zij zowel particulieren, ondernemers, woco's en woningbouwbedrijven van zonne‑energie, met een altijd persoonlijke aanpak. Daarnaast zijn ze zeer bedreven met grote zonnestroom collectieven en groothandel voor dealers en installateurs.

Sinds maart 2024 is SolarNRG ook installateur en leverancier van warmtepompen en airconditioning. Op deze manier hopen ze een nog grotere impact te hebben op het volledig verduurzamen van Nederland.

Over Zaptec

Zaptec is een Noorse fabrikant van laadstations voor elektrische voertuigen. Ze produceren gebruiksvriendelijke, betrouwbare en efficiënte laadoplossingen die onze zoektocht naar avontuur voeden.

Zaptec gelooft dat de toekomst elektrisch is en dat onze avonturen duurzaam gevoed dienen te worden. Door elektrisch laden van voertuigen toegankelijk te maken voor iedereen hopen ze een nieuwe generatie ontdekkingsreizigers te inspireren om te gaan, waar en wanneer dan ook.

Deel dit bericht